Stat Wars: El despertar de les dades a Catalunya
Imatge Stat Wars 07.02.2018 Divulgació  -  El pròxim 12 de març de 2018, dins del Programa ARGÓ de la UAB, es desenvoluparà l'activitat Stat Wars, que pretén acostar l'Estadística als estudiants de secundària i batxillerat.

L'Estadística és una disciplina científica molt utilitzada en tots els àmbits del coneixement, però molt poc coneguda i estimada entre els estudiants i la societat en general.
 
La idea de Stat Wars, Original de Rosa Lillio (UC3M), és la de fer un espectacle interactiu que afavoreixi la participació dels assistents, la diversió i la consciència crítica respecte al maneig de dades. 
 
Es tracta, en definitiva, d'acostar la ciència de forma amena i propera, en un ambient distès en el qual la sorpresa serà constant, a través d'una ràpida successió de continguts, presentacions i animacions.

Stat Wars: El despertar de les dades a Catalunya, es financia amb un projecte de la FECYT (Fundación Española para la Ciencia y Tecnología) mitjançant la xarxa temàtica BIOSTATNET i tindrà lloc el dia 12 de març de 2018 a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Més informació:
Plana web de Stat Wars 
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona