Error: manca enllaç de capçalera a la plana

RedEmprendia impulsa projectes d'emprenedores amb el programa BoosterWE

BoosterWE

BoosterWE és un programa d'acceleració adreçat a emprenedores procedents de les universitats iberoamericanes, que brinda experiència en gestió empresarial mitjançant estades d'entre 6 i 12 setmanes en petites i mitjanes empreses consolidades i que operen en un altre país.

19/05/2016

RedEmprendia ha redissenyat el seu antic programa Booster amb l'objectiu d'afavorir la incorporació del talent femení en el marc de l'emprenedoria universitaria iberoamericana. En aquest sentit, BoosterWE busca accelerar l'aprenentatge de les emprenedores novelles, mitjançant la realització d'estades en empreses vinculades als membres i col·laboradors de la xarxa universitària iberoamericana, amb una durada d'entre 2 i 3 mesos. El Programa pretén ajudar a les noves emprenedores universitaries a desenvolupar projectes basats en el coneixement i el desenvolupament tecnològic, adquirint experiència i habilitats en la gestió d'empreses en altres països.

Per poder gaudir d'aquesta formació internacional en empreses, el programa ofereix 112 beques de 6.000 euros per cobrir les despeses de viatge, allotjament i assegurances. A més, BoosterWE proporciona una estada formativa totalment adaptada al perfil del beneficiari o beneficiària, en la qual puguin obtenir coneixements que siguin un impuls decisiu per a la creació de la seva pròpia empresa.

Després de les estades i amb l'objectiu de reconèixer l'excel·lència emprenedora per contribuir al canvi cultural en la societat iberoamericana, BoosterWE distingirà les cinc dones amb major acompliment de cada convocatòria per assistir a l'esdeveniment WeXchange -el més important sobre talent emprenedor femení a Amèrica Llatina- amb una beca addicional de 3.000 euros.

En les tres edicions anteriors, el Programa ha rebut un total de 618 candidatures i al voltant d'un centenar d'emprenedors han realitzat les seves estades. Dels emprenedors participants en les dues primeres edicions, més de 40 han creat ja la seva pròpia empresa.

Les inscripcions per participar al BoosterWE s'obriran el proper 30 de maig.

El termini d'inscripció al programa està obert fins al 15 de juliol de 2016. Per participar només cal registrar-se al web de RedEmprendia (https://www.redemprendia.org/es/user/register) i cobrir el formulari corresponent a la pàgina de BoosterWE (https://www.redemprendia.org/boosterwe).

 

Notícies relacionades

La UAB i el Parc de Recerca UAB engeguen un nou programa per resoldre reptes de l'smart food

Sessions informatives del Programa Generació d'Idees en smart food

El Parc de Recerca UAB organitza dues sessions informatives per presentar la 10a edició del Programa de Generació d'Idees, que es centra en els reptes de l'smart food. Tindran lloc el 13 de setembre, a les 10h, a la Facultat de Veterinària de la UAB i el 17 de setembre, a les 12h, a la Facultat de Ciències i Biociències. 

Totes les notícies