Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Nova sessió del Racó de l'Emprenedor amb Pragmatic Diagnostics

Pragmatic Diagnostics

El proper dimarts 25 d'abril a les 15:30h dins el cicle "El Racó de l'Emprenedor", el fundador de l'empresa Pragmatic Diagnostics, Sergi Gassó, explicarà la seva experiència alhora d'aixecar una empresa exclusivament de la mà de clients. Són sempre necessaris els inversos?

21/03/2017

Pragmatic Diagnostics protagonitzarà la propera sessió del Racó de l'Emprenedor, sota el títol "Emprendre sense inversors és possible".  L'empresa es va fundar l'any 2013 amb l'objectiu d'oferir serveis de desenvolupament de reactius de diagnòstic in vitro de qualitat a empreses biotecnològiques a nivell internacional.

Per dur a terme aquesta activitat, l'empresa fa un treball personalitzat i rigurós per a cada client. Amb aquesta filosofia, Pragmatic Diagnostics ha basat sempre la seva activitat entorn a les necessitats del client sense haver de buscar l'ajut financer d'inversos ni d'entitats bancàries.

Actualment, l'empresa té contractes amb empreses europees i asiàtiques del sector i més de 15 treballadors en plantilla, i ha obtingut un creixement de volum de negoci al 2016 superior al 90% respecte el 2015.

Sergi Gassó, fundador i CEO de Pragmatic Diagnostics, és doctor en Bioquímica amb més d'11 anys d'experiència en el camp del diagnòstic in vitro. Des del setembre de 2015 és també co-fundador i director general de Fuelium.

Més informació: Inscripció

 

Notícies relacionades

Deu grups de la UAB i el CSIC, dinamitzats pel PRUAB, reben l’acreditació TECNIO

Deu grups de la UAB i el CSIC reben l'acreditació TECNIO

Deu grups de la UAB i del CSIC, dinamitzats pel Parc de Recerca UAB, han aconseguit aquest any l’acreditació TECNIO. Aquest segell, que concedeix la Generalitat, els identifica com a entitats que ofereixen les tecnologies més innovadores per ajudar les empreses a crear nous productes i serveis, amb capacitat de projecció internacional.

Totes les notícies