Error: manca enllaç de capçalera a la plana

La trobada "Inversions d'èxit en ciència" reunirà spin-offs i possibles inversors

inversions

La jornada, que tindrà lloc el proper divendres 9 d’octubre, presentarà davant professionals i inversors vinculats a la UAB noves oportunitats en tecnologies emergents i ciència aplicada del campus de la UAB.

21/09/2015

El pròxim divendres 9 d'octubre el Parc de Recerca UAB, juntament amb la Fundació Amics de la UAB, ha organitzat la jornada "Inversions d'èxit en ciència", un espai de trobada entre empreses spin-off i professionals i inversors vinculats a la Universitat. La jornada tindrà lloc de 16:00h a 18:30h a l'edifici Eureka.

La trobada pretén donar a conèixer noves empreses i projectes de tecnologies innovadores i models de negoci trencadors dels sectors TIC, eficiència energètica i biomedicina, entre d'altres. L'objectiu és promoure col·laboracions entre empreses sorgides de grups i centres de recerca del campus de la UAB i professionals i inversors Amics de la UAB. Les empreses i projectes participants són AEInnova, AITech, Delectatech, Celifast, Oxolutia i Visual Tagging Services. Aquestes empreses cerquen col·laboracions en diferents àmbits, des de la direcció empresarial i comercialització fins a la possibilitat d'invertir en elles en fase inicial.

La trobada contarà amb les ponències de Jordi Puiggalí, vicepresident de l'empresa Sctyl i de Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i fundador de l'Imagine Creativity Center, TMT Factory i Innovalley.

Programa


16:00h  Benvinguda per part del director del Parc de Recerca UAB i del president dels Amics de la UAB.
16:10h

 
Conferència: "El cas d'èxit de Scytl, empresa sorgida de la UAB i reconeguda internacionalment", a càrrec de Jordi Puiggalí, Vicepresident de Recerca de Scytl, empresa implantada a països com EEUU, Brasil, UK i Suissa.
16:30h Conferència: "Com assolir l’èxit", a càrrec de Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie. Fundador d'Imagine Creativity Center, TMT Factory i Innovalley.
16:50h  Presentació dels projectes (5 minuts cada empresa i torn de preguntes).
17:50h  Cocktail i networking.

Per assistir a la trobada és necessari inscriure's prèviament.

 

Notícies relacionades

La UAB i el Parc de Recerca UAB engeguen un nou programa per resoldre reptes de l'smart food

Sessions informatives del Programa Generació d'Idees en smart food

El Parc de Recerca UAB organitza dues sessions informatives per presentar la 10a edició del Programa de Generació d'Idees, que es centra en els reptes de l'smart food. Tindran lloc el 13 de setembre, a les 10h, a la Facultat de Veterinària de la UAB i el 17 de setembre, a les 12h, a la Facultat de Ciències i Biociències. 

Totes les notícies