Error: manca enllaç de capçalera a la plana

L'spin-off Aslogic inicia una prova pilot de l'app per compartir cotxe VAOpoint

VAOpoint

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat de la UAB, Aslogic ha engegat una prova pilot de la plataforma VAOpoint amb la comunitat del Campus. L'app permet a conductors i acompanyants compartir viatges i, així, reduir el nombre de vehicles que es mouen diàriament.

19/10/2016

L'spin-off de la UAB Aslogic ha desenvolupat una nova aplicació mòbil per compartir cotxe. L'objectiu de l'app, anomenada VAOpoint, és reduir la congestió de les carreteres i, reduir així la petjada de carboni, a més d'estalviar costos als conductors.

Aprofitant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de la UAB, que es celebrarà entre el 24 i el 28 d'octubre, Aslogic farà una prova pilot de l'app amb la comunitat de la Universitat. A partir del 17 d'octubre de 2016, els interessats poden donar-se d'alta a l'aplicació a través del web http://vaopoint-uab.aslogic.es/ i crear o cercar viatges per anar o per tornar de la UAB.

El dia 24 d'octubre s'iniciarà la prova i es podrà començar a compartir cotxe amb els viatges seleccionats a l'aplicació. La iniciativa durarà fins el dia 11 de novembre. Entre els participants, Aslogic sortejarà un Samsung Galaxy S7.

Més información
Web de l'aplicació VAOpoint