Error: manca enllaç de capçalera a la plana

L'IEEC-CSIC retransmetrà l'Eclipsi de sol en directe

L’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) facilitarà ulleres especials als visitants que vulguin seguir l’eclipsi des del terrat de l’edifici, a més d'un telescopi per observar el Sol amb detall. La cita és de 09:00 a 11:30h a l'edifici de l'IEEC del Campus UAB.

19/03/2015

Amb motiu de l’eclipsi solar del dia 20 de març, l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) participarà en diverses iniciatives per apropar el fenomen astronòmic a la societat.

A Bellaterra, al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, els científics de l’Institut de Ciències de l’Espai (IEEC-CSIC) han organitzat una jornada de portes obertes de 09:00h a 11:30h on es facilitaran ulleres especials als visitants que vulguin seguir l’eclipsi des del terrat de l’edifici, a més d'un telescopi per observar el Sol amb detall.

També hi haurà el suport d’investigadors experts en l'astre solar per explicar el fenomen. L'esdeveniment es podrà seguir en directe des de la web http://eclipsi2015.ice.cat/

 

Notícies relacionades

Respiradors fabricats als UAB Open Labs

Els UAB Open Labs fabriquen respiradors per als hospitals

Els laboratoris d'innovació oberta de la UAB, els UAB Open Labs, aquesta setmana han començat a imprimir respiradors per als hospitals, en col·laboració amb el Col·legi de Metges de Barcelona i el Laboratori 3D de l'Hospital Universitari Parc Taulí.

Totes les notícies