Error: manca enllaç de capçalera a la plana

L'economista David J. Teece, conferenciant al Parc de Recerca UAB

David J. Teece

El proper dimecres 9 de novembre a les 17h, David J. Teece oferirà una conferència en anglès sobre les capacitats dinàmiques en la gestió empresarial i la seva importància per resoldre els reptes i problemes i adquirir un avantatge competitiu.

14/10/2016

David J. Teece és un economista i professor d'estratègia a la Universitat de Califòrnia a Berkeley. També és el director del Centre d'Estratègia Global i de Govern i director de l'Institut per a la Innovació Empresarial. És autor de més de 30 llibres i 200 articles acadèmics i coeditor de l'Enciclopèdia de Palgrave Gestió Estratègica. El Dr. Teece, a més, és co-fundador i director del Berkeley Research Group, on aplica els coneixements més acadèmics a la pràctica, en el context de l’ecosistema emprenedor de Silicon Valley.

Cal destacar, que és conegut per ser expert en Dynamic capabilites, referint-se a les capacitats de l'empresa per integrar, construir i reconfigurar tant competències internes com externes, per tal de fer front a entorns que canvien ràpidament.

És sobre aquesta perspectiva que parlarà el proper 9 de novembre a les 17h a la conferència que impartirà al Parc de Recerca UAB, dirigida a emprenedors que tinguin interès en conèixer com millorar les capacitats dinàmiques de l'empresa.

Més informació Inscripció a la jornada

 

Notícies relacionades

La UAB i el Parc de Recerca UAB engeguen un nou programa per resoldre reptes de l'smart food

Sessions informatives del Programa Generació d'Idees en smart food

El Parc de Recerca UAB organitza dues sessions informatives per presentar la 10a edició del Programa de Generació d'Idees, que es centra en els reptes de l'smart food. Tindran lloc el 13 de setembre, a les 10h, a la Facultat de Veterinària de la UAB i el 17 de setembre, a les 12h, a la Facultat de Ciències i Biociències. 

Totes les notícies