Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Jornada sobre les oportunitats del Doctorat Industrial per enfortir les relacions entre empreses i universitat

Jornada sobre les oportunitats del Doctorat Industrial per enfortir les relacions entre empreses i u

Tindrà lloc el proper dimarts 12 d'abril a les 15:30h a la Sala Polivalent de l'Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB. La jornada donarà a conèixer les possibilitats estratègiques de col·laboració entre empreses i universitat que ofereix aquest pla de doctorats de la Generalitat de Catalunya.

09/03/2016

El Parc de Recerca UAB i l'Escola de Doctorat de la UAB organitzen el proper dimarts 12 d'abril a les 15:30h una jornada sobre el programa de Doctorats Industrials que promou la Generalitat de Catalunya. La jornada pretén, d'una banda, donar a conèixer amb més profunditat a empreses els avantatges de sumar-se a aquest projecte i, de l'altra, donar a conèixer alguns casos d'èxits.

El Pla de Doctorats Industrials té com a objectius contribuir a la competitivitat i la internacionalització del teixit industrial català, captar talent, i formar doctors i doctores per a les empreses dins de projectes d’R+D+I. Fomenta el desenvolupament de projectes de recerca estratègics dins d'una empresa, on el doctorand/a desenvoluparà la seva formació investigadora en col·laboració amb la universitat. Alhora, aquests projectes seran objecte d'una tesi doctoral.

Durant la jornada, la Dra. Pilar Dellunde, vicerectora de Recerca, i el Dr. Lluís Tort, vicerector de Projectes Estratègics de la UAB faran un balanç sobre l'execució d'aquest programa a la UAB des que es va iniciar el 2013 fins a dia d'avui. A continuació es celebrarà una taula rodona amb empreses participants, doctorands i tutors de tesis, moderada per Dr. Xavier Gabarrell, secretari acadèmic de l’Escola de Doctorat de la UAB. L'acte finalitzarà amb un espai de networking perquè empreses i investigadors explorin possibles col·laboracions.

Els interessats en assistir a la jornada han d'inscriure's prèviament.

Més informació: Programa de la jornada

 

Notícies relacionades

Totes les notícies