Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Itineraris d'innovació tecnològica per a pimes industrials

Itineraris d'innovació tecnològica per a pimes industrials

Els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès han engegat un projecte de foment de la innovació a la pime de la mà d'Eurecat i el Parc de Recerca UAB. L'objectiu és que 15 pimes industrials amb necessitats tecnològiques rebin assessorament gratuït en innovació tecnològica a mida de la seva empresa.

28/04/2016

El projecte consisteix a oferir a 15 pimes industrials d'aquests municipis itineraris d'assessorament adreçats a la detecció de necessitats tecnològiques per trobar les solucions actuals més adequades en cada cas. Cadascuna d'aquestes pimes rebrà un assessorament individualitzat, gratuït i confidencial orientat a donar respostes a aquestes necessitats específiques en clau d'innovació tecnològica.

L'objectiu de cada itinerari individual és fer una diagnosi de la necessitat d'innovació i tecnologia en què participen experts d'Eurecat o del PRUAB juntament amb persones amb capacitat de presa de decisions de l'empresa. Un cop detectades les necessitats de cada cas, es continuarà amb assessorament específic donant accés a experts i coneixement tecnològic especialitzat, i acaba, si escau, amb la identificació dels instruments financers més adequats per posar en marxa un possible projecte innovador a l'empresa.

Les pimes amb necessitats tecnològiques interessades en rebre aquest assessorament gratuït en innovació tecnològica a mida poden contactar amb l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom de l'Ajuntament de Sabadell (sbdempresa@ajsabadell · 93 745 31 61).

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies