Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Innovació en aliments i crisi econòmica

Empreses i experts del sector de l'alimentació es van reunir a la primera sessió del Laboratori d'idees sobre "Innovació en aliments i crisi econòmica", que organitza el Parc de Recerca UAB. En aquesta jornada es van identificar oportunitats i tendències de mercat amb la intenció de generar col·laboracions entre els assistents per al llançament de nous productes.

06/03/2014


El Parc de Recerca UAB ha posat en marxa un laboratori d'idees sobre "Innovació en aliments i crisi econòmica", en el qual empreses i investigadors del sector participen definint l'entorn i les problemàtiques globals amb l'objectiu de generar col·laboracions i transferència en temàtiques comunes.

L'activitat comprèn la realització de tres jornada-taller de co-creació on s'espera poder generar projectes d'R+D amb les empreses del territori, alhora que obtenir l'opinió dels participants al voltant de la temàtica. La primera sessió va tenir lloc el passat divendres 14 de març a l'edifici Eureka del Campus de la UAB i va comptar amb investigadors, empreses alimentàries, proveïdors de matèria primera i tecnologia, empreses distribuïdores i experts en el comportament dels consumidors, associacions de consumidors, entre d'altres. En les trobades successives es treballaran les idees sorgides en la primera sessió per anar generant potencials col·laboracions i transferència de coneixement entre empreses i grups de recerca.

Les conclusions obtingudes a partir dels diàlegs generats en la sessió serviran de punt de partida per a l'elaboració d'un informe que es presentarà a Alimentaria 2014, en un esdeveniment co-organitzat per la Fundació Triptolemos i que compta amb el suport de la Obra Social "La Caixa".