FutureSiSens i Bioeclosion participen al programa Richi Social Entrepreneurs

Richi Social Entrepreneurs 2017

Les dues empreses del Parc de Recerca UAB participen al programa de formació i acceleració que la Fundació Richi Contra el Càncer Infantil organitza durant tres setmanes a Boston. L'objectiu d'aquest programa és identificar, formar i acompanyar talent emprenedor per a projectes d'innovació social.

10/11/2017

El passat 30 d’octubre va començar el programa d’acceleració Richi Social Entrepreneurs, una iniciativa de la Fundació Richi que té l'objectiu d'identificar, formar i acompanyar talent emprenedor, contribuint a la generació de noves oportunitats de negoci i al desenvolupament de l'ecosistema d'innovació social a tot el món.
 
Entre les 10 start-ups que participen al Programa, 2 són empreses del Parc de Recerca UAB. Per una banda, FutureSiSens, una empresa de base tecnológica participada per la UAB que dissenya, desenvolupa i fabrica microsensors de base termoelèctrica capaços de detectar fluxos i variacions de flux molt petites i de manera autònoma. I. Per l’altra banda, Bioeclosion, una spin-off que ha creat Celifast, un sistema per detectar la celiaquia amb un kit que pot fer servir el metge a la consulta mateix.
 
Fins el 17 de novembre, els emprenedors d’aquestes dues spin-offs tindran l'oportunitat d'explorar i connectar amb el primer ecosistema mundial en biotecnologia i referent en innovació i emprenedoria social. Rebran formació de la mà d'experts en innovació i podran interactuar amb experts locals de diverses àrees, la qual cosa els permetrà impulsar els seus projectes empresarials.

 

Notícies relacionades

De la Ciència al Mercat

En marxa el programa d'emprenedoria "De la Ciència al Mercat"

Comença la segona edició del programa “De la Ciència al mercat”, una iniciativa de la UPC, la UB i la UAB orientada a la promoció de l'emprenedoria d'estudiants i persones titulades de màster o doctorat amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina. El curs abasta diversos aspectes sobre transferència de tecnologia o coneixement i creació d'empreses.
Llegir més

Totes les notícies