Error: manca enllaç de capçalera a la plana

FutureSiSens i Bioeclosion participen al programa Richi Social Entrepreneurs

Richi Social Entrepreneurs 2017

Les dues empreses del Parc de Recerca UAB participen al programa de formació i acceleració que la Fundació Richi Contra el Càncer Infantil organitza durant tres setmanes a Boston. L'objectiu d'aquest programa és identificar, formar i acompanyar talent emprenedor per a projectes d'innovació social.

10/11/2017

El passat 30 d’octubre va començar el programa d’acceleració Richi Social Entrepreneurs, una iniciativa de la Fundació Richi que té l'objectiu d'identificar, formar i acompanyar talent emprenedor, contribuint a la generació de noves oportunitats de negoci i al desenvolupament de l'ecosistema d'innovació social a tot el món.
 
Entre les 10 start-ups que participen al Programa, 2 són empreses del Parc de Recerca UAB. Per una banda, FutureSiSens, una empresa de base tecnológica participada per la UAB que dissenya, desenvolupa i fabrica microsensors de base termoelèctrica capaços de detectar fluxos i variacions de flux molt petites i de manera autònoma. I. Per l’altra banda, Bioeclosion, una spin-off que ha creat Celifast, un sistema per detectar la celiaquia amb un kit que pot fer servir el metge a la consulta mateix.
 
Fins el 17 de novembre, els emprenedors d’aquestes dues spin-offs tindran l'oportunitat d'explorar i connectar amb el primer ecosistema mundial en biotecnologia i referent en innovació i emprenedoria social. Rebran formació de la mà d'experts en innovació i podran interactuar amb experts locals de diverses àrees, la qual cosa els permetrà impulsar els seus projectes empresarials.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies