Error: manca enllaç de capçalera a la plana

El PRUAB organitza dues sessions informatives sobre el Programa de Generació d'Idees

PGI_presentacio_2015

Les jornades tindran lloc els propers dies 7 i 8 de setembre al Centre de Visió per Computador i a l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, respectivament.

13/08/2015

Els propers dies 7 i 8 de setembre vine a conèixer el Programa de Generació d’Idees a les jornades informatives que el Parc de Recerca UAB ha organitzat amb el suport del Centre de Visió per Computador i l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya.

El Programa, que enguany es centrarà en les noves aplicacions per a la tecnologia aeroespacial,  va dirigit a tots els investigadors i doctorands del Campus UAB que vulguin desenvolupar solucions de mercat a partir de la seva recerca.

El Programa començarà el proper mes d’octubre i durant vuit setmanes els participants rebran formació teòrica i pràctica sobre com transferir la seva tecnologia al mercat i treballaran per desenvolupar la seva idea i fer un primer pla de negoci. A més, la formació que ofereix el curs pot ser de gran utilitat per aquells investigadors que vulguin presentar-se a les convocatòries de projectes competitius de l'Horitzó 2020 i necessitin presentar un pla de negoci. El curs culminarà el 3 de desembre amb l’entrega de premis als millors projectes.

Al web del programa trobareu tota la informació sobre el calendari, els reptes, el concurs, els ponents i les bases del curs. Les inscripcions romandran obertes fins el proper 20 de setembre.

Sessions informatives

Dilluns  7 de Setembre

a les 12:00h al Centre de Visió per Computador (Edifici O · Campus UAB)

Dimarts 8 de Setembre

a les 12:30h a l'Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (Carrer de Can Magrans, S/N · Campus UAB)

 

Notícies relacionades

FreshAI

FreshAi crea una plataforma per comprar productes frescos des de casa

L’startup catalana, ubicada al Parc de Recerca UAB, fa possible comprar fruites, verdures, carn i peix sense sortir de casa, gràcies a la instal·lació de càmeres a les parades dels mercats. La plataforma permet seleccionar els aliments frescos a partir de la imatge en directe de la parada, que els consumidors veuen al seu mòbil, ordinador o tauleta.

Totes les notícies