Error: manca enllaç de capçalera a la plana

El Parc de Recerca UAB participa a l'Open Industry 4.0

Open Industry 4.0

El 7, 8 i 9 de març obrirà la Fira virtual de la comunitat Open Industry 4.0, un punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria. El Parc de Recerca UAB estarà presenta a la Fira amb un estand virtual en que mostrarà els seus serveis i les capacitats dels grups i centres de recerca del campus de la UAB per resoldre reptes de la indústria 4.0.

06/03/2018

L'Open Industry 4.0 és un punt de trobada digital, una comunitat oberta, per a empreses i professionals de la indústria 4.0 on es troben les 9 tecnologies 4.0: robòtica, simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat augmentada i big data. Es tracta de l'evolució de la Fira d'Innovació Industrial del 2016, impulsada pels ajuntaments de Sant Quirze i Barberà, la qual va ser un èxit amb 1000 visites provinents de 19 països, més de 150 compradors i 27 estands.

La gran novetat d'aquesta edició és que la comunitat que promouen els consistoris de Rubí, Sant Quirze del Vallès, Barberà de Vallès, Sabadell i Terrassa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, estarà oberta els 365 dies de l'any tot i que els seus dies més rellevants seran els pròxims 7, 8 i 9 de març amb una Fira virtual oberta als internautes que, a més, oferirà conferències en directe i xats interactius.

L'Open Industry 4.0 és la primera comunitat en línia d'àmbit tecnològic que contribueix al treball en xarxa i a la generació de negoci per empreses proveïdores de tecnologia 4.0 així com per a empreses que l'apliquen en la seva activitat principal.

El Parc de Recerca UAB estarà presenta a la Fira amb un estand virtual en que mostrarà els seus serveis i les capacitats dels grups i centres de recerca del Campus UAB per resoldre reptes de la indústria 4.0.

Més informació: Open Industry 4.0

 

Notícies relacionades

Totes les notícies