Error: manca enllaç de capçalera a la plana

En marxa la segona edició del Programa Engega!

El Parc de Recerca UAB impulsa la segona edició del Programa Engega!

El Programa Engega! és un iniciativa formativa del Parc de Recerca UAB per ajudar als investigadors del campus a generar solucions de mercat per al sector de l'eficiència energètica i les tecnologies netes. La participació és gratuïta per als membres de la comunitat UAB i el termini d'inscripció romandrà obert fins el 9 de febrer del 2017.

09/01/2017

Després de l'èxit de la primera convocatòria, el Parc de Recerca UAB organitza, juntament amb la Fundación Repsol i l'acceleradora InnoEnergy, la segona edició del Programa Engega!, una proposta formativa que pretén ajudar als investigadors a trobar noves aplicacions de les seves tecnologies per al sector de l'eficiència energètica.

El Programa donarà les eines necessàries als investigadors per conèixer com portar la seva tecnologia al mercat el més ràpid possible i de manera segura. Engega! es dividirà en nou sessions, en què s'introduiran conceptes com el Lean Start up, el Business Model Canvas, la propietat intel·lectual, el finançament, etc. Durant el desenvolupament del programa, els participants obtindran les bases per elaborar un pla de treball a tres anys del seu projecte, que els donarà l'oportunitat de ser seleccionats a la fase II d'avaluació externa del Fondo de Emprendedores de Fundación Repsol i del programa d'acceleració Cleantech Camp d'InnoeEnergy.

Està dirigit a investigadors, doctorands i empreses que tinguin una tecnologia que destaqui per utilitzar procediments o tecnologies que impliquin aportacions significatives en l'àmbit de l'eficiència i l'estalvi energètic.

La participació al Programa és gratuïta per als membres del campus de la UAB i ha de ser en grup, format com a mínim per dues persones i màxim cinc. Pel personal extern i les empreses, el cost del programa serà de 150 euros. Les persones interessades hauran de presentar la seva sol·licitud a través del formulari que trobaran a la pàgina web. El termini d'inscripció romandrà obert fins el 9 de febrer de 2017.

Resultats de la primera edició
La primera edició del Programa va comptar amb 41 participants de 6 centres de recerca del campus de la UAB. Tots ells van treballar en 12 projectes, dels quals 5 van ser preseleccionats per la Fundación Repsol i 1 projecte va ser guanyador del programa Cleantech 2016.

Sessió informativa
El proper dilluns 30 de gener a les 16h tindrà lloc una sessió informativa a l'edifici Eureka, en que s'explicaran tots els detalls del programa Engega! i també de la nova convocatòria del Fondo de Emprendedores de Fundación Repsol i del programa Cleantech Camp d'InnoeEnergy. La jornada comptarà amb Natalia Álvarez, coordinadora del Fondo Repsol Emprendedores, Judith Cruxent, d'EIT InnoEnergy.

Els interessats es poden inscriure a través del següent formulari.

 

Notícies relacionades

La UAB i el Parc de Recerca UAB engeguen un nou programa per resoldre reptes de l'smart food

Sessions informatives del Programa Generació d'Idees en smart food

El Parc de Recerca UAB organitza dues sessions informatives per presentar la 10a edició del Programa de Generació d'Idees, que es centra en els reptes de l'smart food. Tindran lloc el 13 de setembre, a les 10h, a la Facultat de Veterinària de la UAB i el 17 de setembre, a les 12h, a la Facultat de Ciències i Biociències. 

Totes les notícies