Viu a la UAB

El Parc de Recerca UAB i Catalunya Emprčn patrocinen un projecte emprenedor per participar al Boston Immersion Program

El millor projecte emprenedor de l'Esfera UAB CEI seleccionat tindrà l'oportunitat d'assistir a l'edició del 2018 del programa d'immersió a Boston de la Richi Entrepreneurs, del 15 d'octubre al 2 de novembre de 2018. El termini per sol·licitar la beca és el 25 de maig de 2018, a les 12:59 pm.

08/05/2018

El Parc de Recerca UAB, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement -a través del Programa Catalunya Emprèn-, ofereix una beca a un projecte innovador de l'Esfera UAB CEI perquè pugui participar al programa d'immersió de Richi Entrepreneurs a Boston.

El projecte seleccionat viatjarà a la capital de Massachusetts durant 3 setmanes, per tenir l'oportunitat d'explorar i connectar-se amb el primer ecosistema mundial en ciències de la vida i referent en innovació i emprenedoria social. El programa ofereix als participants ampliar els seus coneixements en el seu sector específic, accelerar l'accés a una gran quantitat de recursos dins de la indústria i connectar-se amb una xarxa d'experts de la indústria i líders clau d'opinió, acadèmics, centres de recerca, inversors, governs, hospitals, laboratoris o incubadores.

La beca cobreix el 50% dels costos d'inscripció.  La resta de l'import del programa l'haurà d'assumir el grup o centre de recerca o l'emprenedor. Els sol·licitants han de complir els següents criteris d'elegibilitat:
  • Qualsevol solució de centres de l’Esfera UAB CEI centrada en tecnologia aplicada a les Ciències de la Vida o CleanTech.
  • Pot ser un projecte de recerca o una spin-off en els primers estadis de creació.
 
Les empreses i projectes seran avaluades segons els criteris de selecció següents:
  • Reptes globals no abordats.
  • Evidències científiques o tecnològiques.
  • Ajustar: amb l'equip, el mercat objectiu, la proposta de valor.
  • Model de negoci escalable.
  • Equip emprenedor apassionat i compromès.
  • Habilitats d'alt nivell d'anglès.
Les persones interessades hauran d’omplir el següent formulari, assegurant-se de seleccionar "Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)" a la pregunta 28.  El termini de presentacions és el 25 de maig de 2018, a les 12:59 pm GTM + 1.

Des del 2016, el Parc de Recerca UAB ha becat a empreses com AEInnova, BioEclosion, FutureSisens o el projecte 2DEGDE perquè puguin participar en aquest programa. Tots els emprenedors coincideixen que és una gran experiència i una acceleració pel seu projecte.