Viu a la UAB

Devicare continua la seva expansió a Llatinoamčrica

Devicare, empresa ubicada al Parc de Recerca UAB, avança en el seu pla d'expansió internacional tancant acords de llicència i distribució a Argentina, Uruguai i Perú. Diferents companyies farmacèutiques introduiran els productes de la marca Lit-Control® per a millorar la salut urinària dels llatinoamericans. Anteriorment, la companyia ja havia anunciat la seva entrada a Mèxic i Colòmbia.

24/07/2018

L'Organització Mundial de la Salut va alertar a finals del 2017 de l'augment d’infeccions en les vies urinàries i de la resistència als antibiòtics a Amèrica Llatina. En aquest sentit, Lit-Control® aportarà un nou abordatge mèdic a les malalties urològiques recurrents, especialment a la litiasi renal. La solució terapèutica desenvolupada i patentada per Devicare és la primera a nivell mundial que es basa en la gestió del pH urinari, un reconegut factor de risc emergent en patologia urològica freqüent.

"La nostra finalitat és oferir a Llatinoamèrica una solució innovadora a una necessitat mèdica no coberta com ja s'està duent a terme a Espanya amb resultats satisfactoris", explica Rosendo Garganta, fundador i CEO de Devicare. "Aquests acords amb companyies farmacèutiques líders en urologia en els seus respectius territoris validen la nostra ciència, les nostres dades clíniques, així com l'interès comercial en els nostres productes", remarca Garganta.

Des del tancament de la seva ronda llavor el 2017, Devicare ha estat validant Lit-Control® al mercat espanyol, signant diferents aliances estratègiques amb entitats de referència en urologia com la Fundació Puigvert i iniciant un programa clínic amb sis estudis en els quals estan involucrats al voltant de 20 hospitals.

En els pròxims anys, "seguirem augmentant el nombre d'acords per portar Lit-Control® a diferents països, treballarem en l'aprovació dels registres en aquests territoris i donarem suport als nostres distribuïdors en els seus respectius llançaments", explica Miquel González-Mut, International Business Development Manager. La previsió de l'empresa és acabar el 2018 amb presència en més de 20 països.

Sobre Lit-Control®
És el primer mètode d'autocontrol domiciliari de patologies urològiques freqüents basat en l'ús d'un dispositiu mèdic per mesurar de forma ràpida, senzilla i precisa el pH de l'orina (Lit-Control® pH Meter) i uns complements alimentaris que l'augmenten o el disminueixen (Lit-Control® pH Up, Lit-Control® pH Down i Lit-Control® Balance). El monitoratge del pH urinari permet el control i el tractament de les patologies urològiques relacionades amb l'equilibri àcid-base de l'orina com els càlculs renals, la infecció del tracte urinari, catèters urinaris, cistitis recurrent i infecció.

Més Informació Web de l'empresa