Viu a la UAB

De la cičncia al mercat

La Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya posen en marxa la segona edició del programa "De la ciència al mercat", un curs formatiu per fomentar la transferència universitat-empresa.

16/07/2018

El Programa es desenvoluparà del proper 15 d'octubre al 22 de novembre i consta de 120 hores de formació sobre transferència de coneixement i creació d’empreses. A més a més, cada projecte gaudirà d'entre 5 i 10 hores de tutoria individualitzada amb professionals experts del sector.

Està dirigit a estudiantat i persones titulades de màster o doctorat de qualsevol universitat que hagin desenvolupat una tecnologia diferencial, amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina i convertir-la en empresa i/o de formar part d’un equip emprenedor.

La inscripcions al programa, que és gratuït, ja estan obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç: http://www.cienciamercat.cat/index.php/inscripcio/

"De la ciència al mercat" compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del Programa Catalunya Emprèn.

Més Informació Pŕgina web del Programa