Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Concurs final del Programa de Generació d’Idees 2017

Concurs final del Programa de Generació d’Idees 2017

El proper 30 de novembre, es celebrarà el concurs final del Programa de Generació d'Idees 2017, enfocat en la Biotecnologia Industrial i la Biomedicina. Després de dos mesos de programa, els sis projectes finalistes presentaran les seves idees davant d'experts en valorització d'idees de negoci i de les empreses patrocinadores, que seleccionaran els tres projectes guanyadors.

22/11/2017

La sisena edició del Programa de Generació d'Idees arriba al seu final el proper 30 de novembre, amb un acte en què els sis projectes finalistes presentaran les seves solucions de mercat davant d'experts en valorització d'idees de negoci, que seleccionaran els tres projectes guanyadors. 

Els sis projectes que es presentaran, d'entre els nou participants al Programa, seran:

· Res-Kit: Desenvolupament d'un kit ràpid de diagnòstic de bateries multiresistents en medicina veterinària.
· NanoFlicker: Micropartícules en suspensió capaces de generar electricitat remotament.
· SaddlePro: Seient de bicicleta personalitzat mitjançant anàlisi dinàmic.
· NanoPlastic: Capa de plàstic flexible amb propietats antimicrobianes per a aplicacions d'envasat d'aliments.
· Plant Healing: Ús i aplicació de biopolímers a base de cel·lulosa bacteriana per a la regeneració de teixits vegetals.
· Ovatec: Desenvolupamnent i divulgació de la reproducció "in vitro" en animals i producció i comercialització d'embrions seleccionats genèticament.

El jurat que valorarà els projectes estarà format per Oriol Sans, director de la unitat de finançament d’ACCIÓ, Isabel Amat, directora de desenvolupament de negoci a RJ-Biotech i vicepresidenta de Catalonia BIO, Josep Castells, CEO & Chairman d’Inkemia IUCT group i Sara Secall, director d’inversions Inveready.

El primer premi consistirà en 2.500 € i sis mesos d'incubació a l'Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB. El segon premi serà de de 1.500€ i sis mesos d'incubació. Finalment, el tercer premi atorgarà 1.000 € i tres mesos d'incubació.

Aquests guardons reconeixen la viabilitat tecnològica i econòmica dels projectes, a més d'altres factors com el grau d'innovació, l'estat de desenvolupament, el model de negoci, l'equip, la necessitat del mercat i la qualitat de la presentació. En definitiva, es tracta d'ajudar els investigadors a fer el pas que els separa del mercat, guiant-los en el procés de transformació d’un projecte de recerca en un projecte empresarial.

L'entrega de premis comptarà amb participació i el show de la companyia Planeta Impro. Un cop entregats els premis, es farà un còctel i networking entre els assistents.

Degut que l'aforament és limitat, cal inscripció prèvia