Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Cicle sobre propietat industrial

Cicle Propietat Industrial

El Parc de Recerca UAB organitza el mes de juny un cicle de xerrades sobre propietat industrial per tal que els investigadors i les empreses spin-offs puguin complementar el seu coneixement en aquest camp.

09/05/2017

El cicle engloba quatre sessions en les quals es tractaran diferents aspectes sobre marques, disseny industrial, patents i sectret industrial. El cicle anirà a càrrec de Carles Górriz, Jorge Miquel i Ramón Morral, professors titulars de Dret Mercantil a la UAB i membres del Servei d'Estudis i Dictàmens Jurídics de la UAB i de Xavier Vallvé, cap de l'Oficina de Valorització i Patents de la UAB.

Les sessions tindran lloc al Parc de Recerca UAB tots els dilluns de juny de 10:00h a 12:00h.

Programa

06/06/2017 Marques
A càrrec del Servei d'Estudis i Dictàmens Jurídics de la UAB.
Conceptes bàsics en matèria de marques i altres signes distintius com poden ser els noms comercials i també la seva relació amb els noms de domini a Internet. Es parlarà del Registre de Marca, les accions en defensa de la marca i dels contractes que poden tenir per objecte una marca, especialment la llicència.

12/06/2017 Disseny industrial
A càrrec del Servei d'Estudis i Dictàmens Jurídics de la UAB.
Visió del panorama general de la Directiva Europea i de la Llei espanyola que la implementa. Es parlarà de la funció del disseny, les formes de protecció i defensa del dret aixi com els problemes principals que es plantegen. Es parlarà particularment de la relació amb la propietat intel·lectual

19/06/2017 Patents
A càrrec de Xavier Vallvé, cap de l'Oficina de Valorització i Patents de la UAB. 
Es parlarà de quines invencions són patentables; els requisits necessaris i les exclusions. Es farà també una explicació de l'estructura que ha de tenir una patent i com fer-ne una sol·licitud i tramitació.

26/06/2017 Secret industrial
A càrrec del Servei d'Estudis i Dictàmens Jurídics de la UAB.
Es parlarà de les diferents conductes de la Llei de Competència Deslleial que incideixen en la protecció del secret industrial, fonamentalment l'article 13 de la Llei (violació de secrets).

Més informació: Formulari d'inscripció


 

Notícies relacionades

Totes les notícies