Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Ahead Therapeutics rep la beca del Parc de Recerca UAB i Catalunya Emprèn per participar al Boston Immersion Program

Ahead Therapeutics rep la beca del Parc de Recerca UAB i Catalunya Emprèn per participar al Boston I
L'spin-off tindrà l'oportunitat d'assistir a l'edició del 2018 del programa d'immersió a Boston de la Richi Entrepreneurs, del 15 d'octubre al 2 de novembre de 2018. L'objectiu d'aquest programa és identificar, formar i acompanyar talent emprenedor per a projectes d'innovació social.

22/06/2018

Ahead Therapeutics ha estat el projecte innovador seleccionat pel Parc de Recerca UAB i la Richi Entrepreneurs per participar al Boston Immersion Program. L'empresa comptarà amb una beca del 50% dels costos d'inscripció, gràcies al suport del Departament d'Empresa i Coneixement, a través del Programa Catalunya Emprèn.

Martí Dalmases, director executiu de l’empresa, viatjarà a la tardor a la capital de Massachusetts durant 3 setmanes, per explorar i connectar-se amb el primer ecosistema mundial en ciències de la vida i referent en cleantech, innovació i emprenedoria social. El programa ofereix als participants ampliar els seus coneixements en el seu sector específic, accelerar l'accés a una gran quantitat de recursos dins de la indústria i connectar-se amb una xarxa d'experts de la indústria i líders clau d'opinió, acadèmics, centres de recerca, inversors, governs, hospitals, laboratoris o incubadores.

Ahead Therapeutics és una spin-off vinculada al grup d'investigació d'Immunologia de la Diabetis de l'IGTP, liderat per Marta Vives-Pi, i al grup d'investigació NanoQuímica i Materials Supramolerulares de l'ICN2, encapçalat pel professor Daniel Maspoch, a qui també pertany la doctora Mary Cano. L'empresa va néixer a principis d’any per desenvolupa productes terapèutics per lluitar contra malalties autoimmunitàries, com la diabetis tipus 1 o l'esclerosi múltiple.