Mor el professor Ferran Ferrer
29.07.2013 Centres docents  -  El 28 de juliol ens va deixar Ferran Ferrer, catedràtic d’Educació Comparada. Ferrer va ser director del Departament de Pedagogia Sistemàtica i Social i coordinador de les titulacions de Pedagogia i Educació Social.

Ferrer era membre del Grup Interdisciplinari de Polítiques Educatives (GIPE) i expert de la Xarxa Europea de Ciències Socials (NESSE). Va ser director del Departament de Pedagogia Sistemàtica i Social i coordinador de les titulacions de Pedagogia i Educació Social a la UAB. La seva recerca va estar centrada en els aspectes comparatius i internacionals dels sistemes educatius. Va ser autor i coautor de més de vint-i-cinc llibres i cent articles en revistes especialitzades.
 
Ferrer havia col·laborat amb diverses organitzacions internacionals, com la Unesco, l'Oficina Internacional d'Educació, l'Oficina d'Estats Iberoamericans, el Cedefop, el Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides i el Consell d'Europa, entre d'altres. Va ocupar la presidència de la Societat Espanyola d'Educació Comparada (2002-2006) i va ser membre de diferents comissions d'avaluació de professorat (CNEAI, AQU).
 
En diverses ocasions, Ferran Ferrer havia participat en el debat i l’anàlisi sobre l’estat de salut del sistema educatiu espanyol, arran la publicació de les Evaluaciones Generales de Diagnóstico que el Ministerio de Educación emet cada any basades en qüestionaris a estudiants de primària. També va dirigir diversos informes de la Fundació Jaume Bofill sobre l’estat de l’educació a Catalunya i sobre els resultats dels informes PISA.
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona