Jaume Cruz premiat per la seva trajectòria
Premi a Jaume Cruz 28.05.2013 Investigar  -  El professor i investigador del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació, Jaume Cruz, ha rebut el premi en reconeixement a la seva trajectòria per la seva tasca científica i aplicada, que ha influenciat l’àmbit de la Psicologia de l’Esport.

La Association for Applied Sport Psychology (AASP) és l'associació de Psicologia de l'Esport Aplicada més important a nivell mundial. Amb la finalitat de potenciar aquest àmbit, dóna diverses beques i premis, un dels quals va dirigit al reconeixement del treball fet per investigadors internacionals (fora dels Estats Units i Canadà).
La Psicologia de l’Esport aplicada està focalitzada en tres àmbits i que són les línies amb les quals treballa l'associació: la iniciació esportiva en nens, la millora del rendiment en esportistes d’elit i la promoció d'un estil de vida actiu en les persones.
 
El catedràtic rebrà el premi a la 28a Conferència Anual de l’AASP que enguany tracta sobre “Lifelong Physical and Mental Well-Being through Sport and Exercise” i que tindrà lloc el proper octubre a Nova Orleans, Estats Units, i on Cruz tindrà l’oportunitat de presentar la seva tasca.Jaume Cruz és l’investigador principal del grup de Recerca d'Estudis de Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física. La investigació té com a objectius l’estudi de variables psicològiques en la iniciació i l'abandonament de la carrera esportiva, l’avaluació de procediments d'intervenció en el context esportiu i l’avaluació de programes d'intervenció per promocionar un estil de vida saludable.
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona