J.P. Lederach i Arcadi Oliveres debaten sobre la pau al món
12.04.2012 Divulgació  -  El proper 25 d'abril, John Paul Lederach i Arcadi Oliveres intervindran al diàleg "Construint la pau: reptes i oportunitats", que tindrà lloc a les 19 h, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (c. Rambla Catalunya, 10. Barcelona). El debat serà moderat per la periodista Rita Marzoa, realitzadora del programa 'Solidaris', de Catalunya Ràdio.

Aquest acte servirà per analitzar els reptes actuals per a la construcció de la pau a nivell local i internacional. Està organitzat per l'Escola de Cultura de Pau de la UAB, l'Institut Català Internacional per la Pau, l'Associació Justícia i Pau i la Fundació per la Pau.

John Paul Lederach, mediador i expert en construcció de pau, és professor del Kroc Institute for International Peace Studies de la Universitat de Notre Dame (Estats Units). Ha facilitat processos de transformació de conflictes a Colòmbia, Nepal o Filipines, entre d'altres països. Les seves teories sobre mètodes participatius en resolució de conflictes han estat influents en camps com la ciència política, els estudis sobre pau, les relacions internacionals, etc.

Per la seva banda, Arcadi Oliveres és professor del Departament d'Economia Aplicada de la UAB i un reconegut activista per la pau. És expert en les relacions nord-sud, en deute extern, en comerç internacional i en cooperació per al desenvolupament, entre d'altres camps. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació, participa a diversos moviments socials i presideix, des del 2001, l'Associació Justícia i Pau.

Més informació
Escola de Cultura de Pau
Institut Català Internacional per la Pau
Justícia i Pau
Fundació per la Pau
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona