Experts institucionals i acadèmics debaten el 'Model Barcelona'
04.02.2014 Divulgació  -  El dia 11 de febrer, Eva Fernández, Pere Duran, Oriol Nel·lo i Xavier Vives participaran al debat "Model Barcelona", que organitza l'Associació d'Amics de la UAB a l'Ateneu Barcelonès (C. Canuda, 6).

El col·loqui versarà sobre les transformacions que ha viscut durant els últims anys la capital catalana i la seva realitat actual. Entre altres característiques, Barcelona és una ciutat "de moda" internacionalment on el turisme impacta en diferents sentits en la realitat quotidiana. És també una urbs amb vocació metropolitana i integradora de persones de totes les procedències. Alhora, té importants dèficits estructurals, especialment pel que fa a la mobilitat de persones i mercaderies, i les limitacions actuals a la recera i el desenvolupament dificulten la consolidació de Barcelona com a Smart City.

Tots aquests factors intervenen en la configuració del seu model urbà, sobre el qual parlaran Pere Duran, director general de Turisme de Barcelona; Eva Fernández, antropòloga i expresidenta de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB); Oriol Nel·lo, professor de geografia de la UAB i especialista en estudis urbans; i Xavier Vives, professor d'economia i finances de l'IESE. Moderarà el debat el periodista Antonio Franco, president de l'Associació d'Amics de la UAB.

Per assistir al col·loqui, cal confirmar l'assistència tot escrivint a l'adreça amics@uab.cat o bé trucant al telèfon 93 581 14 90.

Més informació
Associació d'Amics de la UAB
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona