L'Open Science & Innovation Forum UAB-CEI, un espai de relació per a la indústria i la recerca
20.09.2012 Notícies del Parc  -  La UAB acull el proper 14 de novembre aquest espai de relació i networking per la indústria i la recerca, que permetrà reconèixer la transferència de coneixement realitzada al projecte UAB-CEI, així com dinamitzar les relacions entre aquest sector i l'empresarial.

L'Open Science & Innovation Forum UAB-CEI és un fòrum multidisciplinari, que comprendrà diversos àmbits d'innovació, tant científics com tecnològics, socials i ambientals. A més, l'esdeveniment conformarà un espai per a la mostra de l'ampli ventall de noves tecnologies i coneixements adquirits gràcies als recursos de la Universitat i del Parc de Recerca UAB.

L'acte, que tindrà lloc a l'Hotel Campus UAB, està organitzat pel Campus d'Excel·lència Internacional de la UAB, en col·laboració amb l'Associació d'Amics de la UAB, la Fundació Parc de Recerca UAB i el Consell Social de la UAB.

La jornada es dividirà en dues sessions principals. Pel matí tindrà lloc el primer UAB-NEM: Networking, Exhibition & Meetings, adreçat a apropar el món de la recerca i l'empresarial i que permetrà als investigadors i investigadores de la UAB-CEI establir contacte amb professionals del sector a través d'entrevistes personalitzades, donant peu a la creació d'una xarxa cooperació.

Per la tarda els participants podran assistir a una conferència i una taula rodona a càrrec de professionals en l'àmbit de la transferència i de la innovació en el coneixement, on es debatrà sobre la situació d'aquests camps en l'actual entorn universitari. A més a més, es farà entrega de la 1a Edició dels Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement, que comprendran les categories de "Millor Acció de Transferència Realitzada" i "Millor Projecte d'Innovació". Tots els investigadors de la UAB-CEI amb un projecte competitiu, de qualitat i amb potencial es poden inscriure a la convocatòria d'aquests premis, que es tancarà l'1 d'octubre del 2012.
 

Més informació
Innovation Forum
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona