Arxiu de notícies

Activitats d'Orientació Professional

Nou cicle d'Activitats d'Orientació Professional per a estudiants i alumni a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

El Servei d'Ocupabilitat i la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia ofereixen nou activitats formatives entre el 5 d'octubre i el 25 d'abril. Entre les temàtiques tractades hi ha eines de cerca de feina, drets laborals, una Fira d'ocupació o inforamció sobre alguns dels diferents àmbits de treball que poden tenir sortides professionals en aquesta Facultat. Inscripcions gratuïtes a l'aplicació NEXUS.

EU Careers Ambassadors

La UAB cerca ambaixador/a UNICAT per al curs 2023-2024

Seleccionarà una persona estudiant que promocionarà, entre la comunitat universitària, les oportunitats professionals en institucions de la Unió Europea. Aquesta experiència li permetrà enriquir el seu propi currículum. Sol·licituds fins el 28 de setembre.

Noia amb un ordinador asseguda a terra, apareixen diversos logos del Servei.

Noves sessions formatives d'orientació professional per a estudiants i alumni de la UAB, virtuals i gratuïtes

La UAB, en col·laboració amb Barcelona Activa, oferirà un cicle activitats d'orientació professional gratuïtes per a estudiants i alumni durant el curs 2023-2024. La primera portarà per títol Converteix els problemes en oportunitats a través de la iniciativa i s'impartirà el 27 de setembre, de 13.00 a 15.00 h, a través de Microsoft Teams. Les inscripcions ja són obertes.