Error: manca enllaç de capçalera a la plana

L'empresa Icar validarà la identitat dels assistents al Mobile World Congress

L¿empresa Icar validarà la identitat dels assistents al Mobile World Congress
El sistema desenvolupat per Icar, empresa sorgida del Centre de Visió per Computador de la UAB, ha estat escollit per fer el control i verificació de la identitat dels congressistes durant l'esdeveniment.

13/01/2016

El Mobile World Congress (MWC) 2016, que es celebrarà a Barcelona del 22 al 25 de febrer, apunta a un nou rècord d'assistència amb prop de 100.000 visitants. Per tal d'evitar les aglomeracions al registre de la Fira, s'implementarà una solució tecnològica desenvolupada per l'empresa Icar.

El sistema, basat en una tecnologia mòbil que captura les dades i valida el document d'identitat, permetrà que el mateix visitant del congrés es registri utilitzant l'APP llançada pel MWC en un temps aproximat de dos segons, de forma completament automàtica i amb un índex de fiabilitat del 99%. Tot assistent que utilitzi l'APP per registrar-se s'estalviarà haver de fer-ho a la recepció del congrés, on també s'integrarà tecnologia de l'empresa basada en escàners per automatitzar i agilitzar el procés.

Una empresa en expansió
Icar, nascuda com a spin-off del Centre de Visió per Computador, és especialista en oferir solucions automàtiques que permeten l'autenticació de les persones mitjançant la validació del document d'identitat i/o la validació facial de l'usuari. L'empresa va tancar l'exercici de 2013 amb 1,6 milions d'euros i el 2015 la xifra ha arribat als 2,8 milions d'euros. En els seus plans de negoci per als pròxims dos anys, la companyia preveu superar els 5 milions d'euros. Per a això, té previst que les seves vendes al mercat internacional, que actualment suposen el 30% de la seva facturació, arribin al 60% el 2017.