Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Tallers de creativitat i innovació per trobar respostes als reptes de la societat post-covid

Tallers de creativitat i innovació per trobar respostes als reptes de la societat post-covid

La UAB i el Parc de Recerca UAB endeguen els tallers formatius COViDeació, els dies 22 i 23 de juliol, per generar i validar solucions de recerca i innovació als reptes socials que ha plantejat la COVID-19.

02/07/2020

Els darrers mesos la pandèmia ha dominat les polítiques a nivell mundial i ha posat de manifest la vulnerabilitat de la societat davant d’amenaces inesperades i globals. També s’ha fet evident, però, el valor de l’esforç col·lectiu per donar resposta als reptes comuns. Amb aquest esperit de treball col·laboratiu, i amb la voluntat de contribuir a construir una societat més solidària i sostenible, la UAB i el Parc de Recerca UAB engeguen la iniciativa COViDeació. Seran sessions obertes a tota la comunitat universitària i de l’Esfera UAB per treballar col·laborativament diferents reptes socials.

Els primers tallers s’organitzaran els propers 22 i 23 de juliol (de 10.00 a 11.30h) i se centraran a buscar solucions pels desafiaments que sorgeixen en el camp de la ciberseguretat. Aquests reptes que s’hi treballaran han estat detectats i seleccionats per la plataforma Hub b30 i per les comunitats de recerca estratègica amb el seu treball al territori.

El primer taller, d’una hora i mitja de durada, serà sobre tècniques de creativitat i metodologies de desenvolupament de negoci Lean Startup per identificar les propostes de valor de les solucions plantejades i l’impacte que tindran a la societat.

El segon taller, de la mateixa durada, se centrarà en el desenvolupament de les solucions mitjançant metodologies de design thinking i brand prototype. Es vol aconseguir validar, de manera ràpida i senzilla, les propostes generades. A més, amb la col·laboració dels UAB Open Labs i del Parc de Recerca UAB es busca consolidar i donar continuïtat als projectes plantejats pels equips de participants, que poden ser de qualsevol disciplina.

Per participar en els tallers cal fer una inscripció.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Consum i producció responsables
  • Ciutats i comunitats sostenibles
 

Notícies relacionades

Operari instal·lant el dispositiu en una canalització / operario instalando el dispositivo

Desenvolupen un nou sistema per gestionar infraestructures subterrànies

Investigadors del CIMITEC de la UAB han col·laborat amb l’empresa terrassenca Chatu Tech per desenvolupar un sistema de detecció de canalitzacions que redueix el temps i els costos d’una obra. El sistema evita possibles accidents per trencaments de les canalitzacions, entre d'altres avantatges.

Totes les notícies