Què faig ara?

Tràmits acadèmics i administratius

Ja tinc plaça assignada, què faig ara?

1. Informació general

Una vegada publicada la resolució del UAB Exchange Programme Traineeships, cal que realitzeu una sèrie de tràmits acadèmics i administratius abans, durant i al tornar de la vostra estada. Trobareu tota la informació a la web del Servei d'Ocupabilitat i de forma resumida al Checklist.


2. Reunions informatives Facultat

A part dels tràmits administratius que heu de realitzar amb l’oficina del Servei d'Ocupabilitat, des de l’Oficina d’Intercanvis de la Facultat i/o des de la coordinació de cada programa de pràctiques, us convocarem a una o diverses reunions informatives per tal de concretar com i on serà la vostra estada i per demanar-vos, si s’escau, una sèrie de documentació, addicional a la sol·licitada pel Servei d'Ocupabilitat, requerida pel país i/o pels centres on realitzareu les pràctiques.

És important doncs que reviseu periòdicament el vostre correu institucional i consulteu les últimes notícies del programa propi pràctiques publicades a la web de la Facultat.

3. Matrícula de les Pràctiques i Assegurança Complementària

Haureu de formalitzar la matrícula en el període estipulat pel calendari de matriculació de la UAB i  segons el procediment publicat per la Facultat.

Caldrà que seleccioneu l’Assegurança Complementària de Mobilitat, obligatòria per a la vostra estada de pràctiques.

Per altra banda, els i les seleccionats/des per realitzar les pràctiques a destinacions de fora de la Unió Europea, caldrà que contractin a més a més de l'assegurança complementària una assegurança mèdica amb més cobertures.