Què faig ara?

Tràmits acadèmics i administratius

TINC PLAÇA ASSIGNADA EN UN PROGRAMA D’INTERCANVI ESTUDI,
QUE FAIG ARA?

Tots aquells estudiants que tingueu una plaça assignada en un programa de mobilitat d'estudis de la UAB haureu de:

  • Curs 2020/21: Declaració responsable per viatjar

Donada la situació de pandèmia global per Covid19, les i els estudiants que realitzin una estada d’intercanvi el curs 2020/21, hauran de signar, abans de marxar, una “Declaració responsable per viatjar". També està disponible per descarregar a la sol·licitud d'intercanvi de la intranet de la UAB. 

  • Contactar amb la Universitat de destinació

Un cop tingueu la plaça d'intercanvi assignada haureu d’explorar la web de la Universitat destí, on  normalment trobareu un apartat destinat als estudiants internacionals, per:

1. Informar-vos, al més aviat possible, dels tràmits i terminis (deadlines) per a realitzar la sol·licitud d'admissió (application form) a la Universitat de destinació. Podeu consultar la seva web i posar-vos en contacte amb la seva oficina d'intercanvis a través de correu electrònic.

2. Cercar quines assignatures i horaris ofereixen que siguin del vostre interès. Posteriorment haureu de consensuar amb el coordinador d’intercanvis de la vostra titulació les assignatures que fareu i l'equiparació amb les assignatures del vostre pla d'estudis. 

Tingues en compte que només es podran realitzar assignatures de “Pràcticum”, si la universitat de destí ofereix aquesta possibilitat, i per tant aquestes assignatures quedaran recollides a l’acord acadèmic de cada alumne, on apareixerà  l’equivalència entre l'assignatura de Pràcticum de la UAB, i les de la universitat de destí.  Si no s’acompleixen aquestes condicions, no es podrà realitzar el pràcticum a la universitat de destí dintre del programa d’intercanvi estudi. Per a més informació, consulta a l'Oficina d'Intercanvis de la Facultat.
 
  • Llegir el Dossier Informatiu del programa d’intercanvi corresponent

El següent pas és llegir amb deteniment el dossier informatiu del programa d’intercanvi pel qual heu estat seleccionats, per tal de dur a terme tots els tràmits necessaris del vostre intercanvi. Trobareu també altres informacions del vostre interès: ajuts econòmics, assegurances, normativa a tenir en compte, etc.

  • Preparació de documents

Documents informatius i formularis importants per a la realizació de la vostra estada d'intercanvi. Més informació: