Resolucions

Consulta-les aquí quan es publiquinEn aquest apartat es publicaran les resolucions de la convocatòria extraordinària 2020-2021 dels programes de beques Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships en els terminis establerts en el calendari.

Primera resolució de la convocatòria extraordinària de beques de mobilitat per a pràctiques. Programa Erasmus+ Pràctiques.

 

Programa Erasmus+ Pràctiques

El Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), que gestiona el programa Erasmus+ a Espanya, encara no ha resolt l’atorgament de les places addicionals que la UAB va sol·licitar. En el moment en què la UAB tingui coneixement d’aquest atorgament, el Servei d’Ocupabilitat publicarà la llista de persones sol·licitants prioritzades amb el finançament corresponent.

Les persones sol·licitants han de preparar la documentació inicial com a màxim 15 dies abans de la data d’inici.

  • Aquelles que inicien la mobilitat entre el 8 de juny i el 9 de juliol ja poden preparar-la i enviar-la.
  • Aquelles que inicien la mobilitat entre el 12 de juliol i el 10 de setembre, han d’enviar-la entre el 15 i el 29 de juliol.

El programa Erasmus requereix, a les persones que fan la mobilitat com acabades de titular, tenir l’expedient acadèmic tancat en la data prevista d’inici de la mobilitat. Per aquest motiu, es realitzarà la comprovació del compliment d’aquest requisit (a través de SIGMA i de les Gestions Acadèmiques de cada centre) i s’exclouran de la convocatòria les persones que no el compleixin.

Les persones amb la sol·licitud exclosa poden consultar el motiu en l’apartat d’observacions.