CalendariEl període (i el formulari) de sol·licitud de les places de mobilitat per a ambdós programes roman permanentment obert, des de la publicació de la convocatòria el 24 d’abril de 2019 fins al 4 de febrer de 2020.

En el quadre següent es concreta i es resumeix la informació relativa al calendari de la convocatòria i la distribució de les places:El Vicerectorat de Relacions Internacionals publica la proposta d’adjudicació de les places i la llista d’espera. Les persones participants que quedin en llista d’espera amb Beca Zero poden cursar de nou la sol·licitud a través del formulari per tal d'obtenir finançament en resolucions següents, en el cas del programa UAB Exchange Programme Traineeships. En el cas del programa Erasmus+ Pràctiques, també poden cursar de nou la sol·licitud i poden obtenir finançament si l’estada no ha finalitzat i encara tenen l’expedient obert.

Les estades no es poden iniciar abans de les dates indicades en el calendari de la convocatòria. En el cas de les persones que fan l'estada com a acabades de titular, podran iniciar-la un cop tinguin l'expedient tancat.