Seleccionats i documentació curs 2018-2019


Resolució ajuts econòmics

En data 2 de juliol de 2018 es publica la resolució d'ajuts econòmics pels estudiants amb plaça en el marc del Programa Erasmus+, modalitat estudis, per al curs 2018/2019. Trobareu el llistat més avall.Resolució definitiva i llista d'espera: 26/01/2018

En data 26 de gener de 2018 es publica la resolució definitiva de places de la convocatoria Única modalitat estudis per al curs 2018-2019. Trobareu el llistat al final d'aquesta pàgina.

Per als alumnes que hàgiu obtingut plaça en la segona resolució, el termini per Acceptar/No acceptar plaça és del 27 de gener a l'1 de febrer. A partir del 2 de febrer les places sense confirmar seran denegades d'ofici.

Els estudiants que hàgiu quedat en “llista d’espera” en aquesta resolució definitiva teniu l’opció de sol·licitar vacants, a tal efecte caldrà que contacteu amb la gestió acadèmica del vostre centre.
 


Primera resolució de 13/12/2017


En data 13 de desembre de 2017 es publica la primera resolució de places de la convocatòria Única modalitat Estudis pel curs 2018-2019. Trobareu el llistat més avall.

IMPORTANT: S’obre el període d’acceptació de les places d’intercanvi des del 14 al 20 de desembre. Trobareu les opcions:

·         Acceptar
·         No acceptar
·         No acceptar i optar a plaça vacant
 
Els estudiants que seleccioneu “No acceptar i optar a plaça vacant” tindreu l’opció de tornar a sol·licitar plaça d’entre les vacants que hagin quedat en aquesta primera assignació.

Els estudiants que hàgiu quedat en “llista d’espera”  també tindreu l’opció de sol·licitar vacants.

Per tal de sol.licitar vacant, del 8 al 14 de gener,  heu de tornar a entrar a la vostra sol·licitud ja feta i seleccionar les places vacants que desitgeu. Recordeu que podeu escollir fins a un màxim de vuit destinacions.Acredita el teu nivell d'idioma

La UAB ofereix exàmens a la comunitat universitària, a professionals i a qualsevol persona que vulgui acreditar un nivell d'idioma, a partir dels 16 anys. Els nostres certificats d'acreditació de nivell són certificats universitaris, emesos pel Servei de Llengües de la UAB i reconeguts per totes les universitats catalanes, la Generalitat de Catalunya i moltes empreses i entitats. Són vàlids per reconèixer crèdits a la UAB i per acreditar el requisit del nivel B2 de tercera llengua a les universitats de Catalunya.

Entreu en aquest enllaç per a més informació.RESOLUCIONS I DOCUMENTACIÓ OBLIGATÒRIA

A continuació trobareu les resolucions així com documents informatius i formularis importants per a la realizació de la vostra estada d'intercanvi.

Si us plau, llegiu el Dossier Erasmus+ i també el document anomenat "Checklist", el qual resumeix els principals passos a seguir en la gestió de la vostra mobilitat.