Marketplace


Els participants al Fòrum tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte, producte innovador o oferta de tecnologia associada a un o diversos àmbits del Fòrum. Mitjançant un sistema de presentacions de tres minuts, els participants i assistents podran conèixer millor les tendències en l'àmbit de la recerca de solucions de sistemes per a la digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent.

Les places estan limitades a 30 presentacions i estarà condicionada a una validació d'acord a criteris tècnics i per rigorós ordre de recepció de la proposta.

 
 

Aprofiti l'oportunitat única que suposa fer una presentació de la seva tecnologia, innovació o projecte davant de més de 100 persones d’empreses, centres de recerca i tecnològics, així com d'altres institucions especialitzades.

 

Selecció de projectes presentats
A continuació trobarà una selecció de les presentacions dels projectes presentats al Fòrum:

 
    PREGUNTES FREQÜENTS


Qui pot participar?
Qualsevol empresa o investigador que disposi d'una tecnologia o innovació destinada a donar solucions a reptes per la fabricació intel·ligent.

Com puc presentar-me?
Al formulari de registre, hi haurà un apartat específic per inscriure's al Marketplace. En aquest apartat s'haurà de presentar breument la proposta. Té de termini fins el 13 d'octubre de 2016. Es comunicarà als interessats l'acceptació de les seves propostes el dia 17 d'octubre de 2016 mitjançant un correu electrònic amb la plantilla de presentació que haurà d'enviar omplerta abans del 31 d’octubre de 2016.

Quantes places hi ha? 
Les places estan limitades a 30 presentacions. La participació al Marketplace estarà condicionada a una validació d'acord amb criteris tècnics i per rigorós ordre de recepció de la proposta.
 
Com ha de ser el format de les presentacions? 

L'organització facilitarà una plantilla model en Power Point per utilitzar durant la presentació. L'extensió del document en diapositives és lliure, però el temps de durada haurà de ser de 3 minuts màxim.
 
Si la meva proposta és acceptada tècnicament, però no pot entrar per que s’han esgotat les places, puc presentar-me? 

En cas que les 30 places s'esgotin i la seva proposta tècnicament pugui ser acceptada, entrarà a formar part d'una llista d'espera per cobrir possibles baixes.

Per a més informació i dubtes, contacti amb nosaltres.