PBeques.Popup.Loading

Com funciona el cercador?

Objectiu del portal
L'objectiu d'aquest web és oferir informaciķ sobre convocatōries d'ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitāria. El portal perō, no només inclou tots els ajuts que ofereix la UAB sinķ que recull algunes convocatōries d'altres institucions que poden ser d'interčs.

La navegaciķ
Podrās navegar pel portal a través de dos grans canals presents a totes les pāgines:
- El cercador
- La barra de navegaciķ horitzontal

El cercador
Tens dues maneres d'interaccionar amb aquest:

a) La primera, sempre visible, és la cerca per paraula i reprodueix el funcionament clāssic on podrās escriure les paraules de cerca en un camp de text.

Cerca per paraula


b) La segona, s'habilita amb l'opciķ Obre el cercador i perfila la teva cerca.

Perfilar la cerca


En activar-se es desplega la pantalla del cercador. En aquest espai podrās triar entre les opcions següents segons les teves preferčncies:

Perfil del solˇlicitant: pots cercar els ajuts destinats al teu perfil (estudiant de grau, de postgrau, investigador, PDI, PAS, etc.).

Tipus d'estudi: si estās estudiant o t'estās plantejant iniciar uns nous estudis, podrās triar el tipus d'estudis pel qual t'interessaria solˇlicitar un ajut -estudis de grau, de māster oficial, de māster o diploma de postgrau o de doctorat.

Ārea geogrāfica: podrās trobar ajuts destinats a persones d'un determinat país o ārea geogrāfica o bé podrās cercar ajuts per marxar fora.

Tipus d'ajut: podrās cercar segons la finalitat per la qual desitges un ajut (per estudiar, per mobilitat, per un projecte...).

Entitat convocant: et permetrā decidir si només vols veure les convocatōries prōpies de la UAB o les d'altres entitats.

Āmbit científic: podrās trobar les ajudes concretes per una ārea de coneixement determinada.

Estat de la convocatōria: podrās cercar els ajuts segons es trobin en una fase concreta del seu procés –obert el període de solˇlicitud, pendent de resoluciķ, prorrogat, etc.

Període: podrās trobar tots els ajuts actius en un determinat període de temps.

Si ho desitges, pots activar més d'un filtre a la vegada. Si més endavant vols canviar les teves preferčncies, torna a obrir el cercador i clica a l'enllaį Reiniciar ítems de cerca. D'aquesta manera, la perfilaciķ anterior s'esborrarā i podrās comenįar de nou. Podrās canviar les teves preferčncies en qualsevol moment i des de qualsevol pāgina.

Reiniciar ítems de cerca


Una vegada hagis establert les seves preferčncies, els apartats de la portada de "Novetats" i "Alertes" et mostraran les convocatōries que s'adaptin a la teva perfilaciķ. Igualment, quan executis una cerca per paraula, els resultats que es retornin s'ajustaran al perfil establert.

Finalment, dins de l'espai per perfilar la teva cerca, podrās decidir també si vols rebre al teu correu electrōnic les darreres novetats que es publiquin al portal.

Rebre les novetats per correu electrōnic


La barra de navegaciķ
Present a totes les pāgines, coincideix amb les principals opcions de perfilaciķ del cercador: Perfil del solˇlicitant / Tipus d'estudi / Ārea geogrāfica / Tipus d'ajut / Entitat.

Barra de navegaciķ

Cada una d'aquestes opcions et duran a una segona pāgina on veurās tots els ajuts que hi ha per a cada una de les subcategories de cada gran apartat sense que hi afecti la perfilaciķ que hagis fet en el cercador.

Histōric de convocatōries
A cada una de les pāgines del portal, al cantķ dret, trobarās l'accés a l'histōric de convocatōries. En aquest apartat s'emmagatzemen les convocatōries periōdiques que fa més de 15 dies que han estat resoltes.