PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de màster oficial > Línia de finançament BEI universitats del Banco Santander

Línia de finançament BEI universitats del Banco Santander

Entitat convocant

Banco Santander

Descripció

Banco Santander ofereix un servei de préstecs per als estudiants universitaris, la Línia de Finançament BEI, destinats a afrontar les despeses relacionades amb la continuïtat dels estudis.
Els préstecs estan dedicat a sufragar les despeses de matrícula, de materials del curs, de dia a dia (lloguer, subministres, connexió a internet, etc.) i equipaments especials en casos de discapacitat certificada mèdicament (audiòfons especials, cadires de rodes, etc.).

Tipus d'ajut

Altres Ajuts

Import

Hi ha tres tipus d'ajuts:
1. Préstec Total Carrera: dedicat a sufragar matrícula, material didàctic i despeses de manutenció, té import mínim de 600 euros i un límit 14.000 euros per any de carrera (56.000 euros en total).
2. Préstec Postgrau: dedicat a sufragar matrícula, material didàctic i despeses de manutenció, té import mínim de 600 euros i un límit 14.000 euros per any de carrera (28.000 euros en total).
3. Préstec Consum: dedicats a les necessitats de tecnologia, mobilitat i dia a dia. Té un import mínim de 1.000 euros i un límit de 30.000 euros o 14.000 euros per any de carrera. 

Destinataris

Estudiant de grau
Estudiant de màster o diploma de postgrau
Estudiant de màster oficial

Tipus d'estudi

Estudis de grau
Estudis de màster o diploma de postgrau
Estudis de màster oficial

Data de publicació

12/11/2014

Data d'inici de sol·licituds

01/09/2014

Web amb més informació

Financiació BEI