INVESTIGACIONS EN SOCIOLOGIA DE LA RELIGIÓ (ISOR)

 
UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA
Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia.
Edifici B. Campus UAB (Despatx B3-117)
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona
Telèfon: 93 581 24 17
Correu electrònic de contacte: cr.isor@uab.cat
Adreça web pròpia: http://www.isor.cat/
Directora: Maria del Mar Griera Llonch
 
Descripció del grup:
ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió) és un equip de recerca vinculat a la Universitat Autònoma de Barcelona que compta amb una llarga trajectòria de recerca i transferència de coneixement en el camp de la sociologia de la religió, la identitat i la memòria. La tasca que duen a terme els seus membres es caracteritza per la reflexió activa i crítica sobre la sociologia de la religió, la perspectiva sociològica i la metodologia de recerca.
 
Neix l’any 1974 sota la direcció del Dr. Joan Estruch, fou el primer equip de recerca universitària dedicat a la Sociologia de la Religió a Catalunya. Al principi de 1976 s’hi incorporà el Dr. Salvador Cardús, i des de 2014 l’ISOR està dirigit per la Dra. Mar Griera.  Durant els seus més de quaranta anys d’existència, el grup de recerca ISOR ha estat capdavanter en la investigació sobre qüestions relacionades amb la religió i la cultura en un sentit ampli.
 
Missió del grup:
Recerca: Els seus treballs, sempre amb una sòlida fonamentació teòrica, han estat focalitzats en tota mena de processos de construcció de sentit individuals i col·lectius. En els últims anys, la investigació sobre les minories religioses ha pres una notable rellevància.
 
Formació:L’ISOR manté un paper actiu en la formació universitària a través de la docència, la publicació i la traducció de textos acadèmics, la realització de seminaris i la direcció de tesis doctorals. Per l’equip de l’ISOR, la qualitat de la docència està directament relacionada a l’activitat investigadora.
 
Transferència de coneixement:L’ISOR té un paper actiu en la transferència de coneixement a la societat, alhora que manté una àmplia xarxa de col·laboracions nacionals i internacionals.


 
BIBLIOTEQUES Servei de Biblioteques de la UAB

 

CERCADOR D'AJUTS Beques i Ajuts

 

SUMMA Accés a SUMMA per al PDI

 

OBSERVATORI IGUALTAT Observatori per la Igualtat de la UAB

 

EGRETA Entorn per a la Gestió de la Recerca i la Transferència

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Sociologia

Edifici B, Carrer de la Fortuna
Campus de la UAB · 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) · Barcelona · Spain

T + 34 93 581 11 52
d.sociologia@uab.cat


 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona