Produccions radiofòniques


El present apartat pretén servir de mostra del resultat de la feina dels alumnes en les assignatures de ràdio que imparteixen els membres del Departament en les diverses titulacions, màsters i postgraus en què participen, tals com Teoria i Tècnica del Llenguatge Radiofònic o L'Entrevista i el Reportatge Radiofònic. 

A més, el Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual oferta als estudiants de comunicació el Laboratori de Produccions Sonores de Ficció i Entreteniment, equivalent a 9 crèdits de lliure elecció, en el qual s'imparteix una formació d'excel·lència basada en grups reduïts d'alumnes que treballen durant un semestre universitari amb infraestructures productives complertes i recolzament tècnic i docent per desenvolupar produccions professionals que es distribueixen al mercat audiovisual.

Aquest laboratori s'ofereix com un aprenentatge complementari al que els estudiants poden aconseguir en les seves assignatures de pràctiques externes als mitjans audiovisuals, en tant que la seva inserció en aquests mitjans no suposa mai una participació en el procés global d'elaboració de productes, sinó només en algunes de les seves fases productives.

 

1. Muntatge músico-verbal 1: Pràctica realitzada per l’alumna Olga Martínez a l’assignatura Teoria i Tècnica del Llenguatge Radiofònic. Professor Juan José Perona.

2. Muntatge músico-verbal 2: Realitzat per l’alumne Carles Algué, a la mateixa assignatura. Professor Juan José Perona.

3. Reportatge sobre la xocolata: Pràctica feta pels alumnes de L’Entrevista i el Reportatge Radiofònic. Prof. Mª Luz Barbeito

4. La ciutat de les 1000 cares: Reportatge produït i realitzat pels alumnes Diana Mizrahi, Laura Quesada, Edurne Concejo i Jordi Martínez Zambrano, per a l’assignatura de L’Entrevista i el Reportatge Radiofònic, curs 2009-2010. Prof. Juan José Perona.

5. La hora bruja: Serial de ficció de 8 capítols de 20 minuts. Emès per RNE-4 i Ràdio Barcelona. Laboratori de Produccions Sonores de Ficció i Entreteniment. Prof. Àngel Rodríguez.

6. Carbassa: Conte radiofònic realitzat per alumnes de l’assignatura de Teoria i Tècnica del Llenguatge Radiofònic. Prof. Juan José Perona.

7. Mastercard: Falca produïda pels alumnes del Prof. Juan José Perona en l’assignatura que imparteix en el Màster de Comunicació i Educació.

8. Alianza de Civilizaciones: Una altra falca produïda pels alumnes d’aquest màster en l’assignatura impartida pel Prof. Juan José Perona.


9. Reportatge: Cinema de terror. Produït i realitzat pels alumnes David Cassany, Elena Jorba, Ana Palau, Gloria Frontino. Pràctica de l'assignatura L’Entrevista i el Reportatge Radiofònic. Prof. Fernando Morales (curs 2009/10)

10. Reportatge: Teatre de Gràcia. Produït i realitzat pels alumnes Sergi Siendones, Xavi Fernández, Rosa Ferrer, Anna Verdaguer. Pràctica de l'assignatura L’Entrevista i el Reportatge Radiofònic. Prof. Fernando Morales (curs 2010/11)

11. Reportatge: Llei Antitabac. Produït i realitzat pels alumnesLaia Otero, Sergi Pont, Carlos Cruz, Clara Prieto.  Pràctica de l'assignatura L’Entrevista i el Reportatge Radiofònic. Prof. Fernando Morales (curs 2010/11)

Muntatge músico-verbal 1 - Teoria i Tècnica del Llenguatge Radiofònic
Muntatge músico-verbal 2 - Teoria i Tècnica del Llenguatge Radiofònic
Reportatge sobre la xocolata - L'Entrevista i el Reportatge Radiofònic
La ciutat de les 1000 cares - L'Entrevista i el Reportatge Radiofònic
La hora bruja - Síntesis
Carabassa - Teoria i Tècnica del Llenguatge Radiofònic
Falca sobre Mastercard - Màster de Comunicació i Educació
Falca sobre Alianza de civilizaciones - Màster en Comunicació i Educació
Biblioteques Web de les Biblioteques de la UAB

 

Màsters Oficials Màsters Oficials

 

Escola de Postgrau Web de l'Escola de Postgrau de la UAB

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte

Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx 313 i 311
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   


+34 93 581 15 45
web
Ubicació

d.publicomarrobauab.cat

 

 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona