Notícies

Minut de silenci per la pau

La UAB organitza un cicle a favor de la pau que s'inicia amb testimonis d'Europa de l'est

El 6 d'abril, la UAB organitza l'acte institucional "Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", en què intervindran membres de la comunitat universitària originaris de Sèrbia, Romania, Rússia i Ucraïna per compartir les seves impressions sobre el conflicte que s'està desenvolupant actualment a Ucraïna. Tindrà lloc a les 13 h, a la sala de revistes de la Biblioteca d'Humanitats, a la Facultat de Filosofia i Lletres.

Conferència

Conferència "Ethical Challenges in AI" per Ricardo Baeza-Yates

La Conferència "Ethical Challenges in AI" la realitzarà Ricardo Baeza-Yates de l'Institut for Experiential AI de la Northeastern University, serà divendres 25 de març de 2022 de 11 a 13h en format presencial  a la Sala d'actes de l'edifici Vèrtex de la UPC i Virtual (Meet).

Antiboidies

Better antibodies without using animals

The JRC’s EU Reference Laboratory for alternatives to animal testing (EURL ECVAM) has issued a Recommendation urging end-users and other stakeholders to recognise the scientific validity of non-animal-derived antibodies and to stop using animals for antibody development and production.

IMG_SANTALO

Distinció Ad studia humanitatis fovenda

El dilluns dia 14 d'octubre a les 12.00h. s'inaugurarà el curs 2019-2020 a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i LLetres, durant l'acte d'inauguració del curs es lliuraran les distincions Ad studia humanitatis fovenda, en la seva modalitat individual, al Dr. Josep Santaló del Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d’Immunologia de la UAB i membre del CEEAH, i en la seva modalitat institucional al Consorci de Normalització Lingüísitica.