Notícies

Antiboidies

Better antibodies without using animals

The JRC’s EU Reference Laboratory for alternatives to animal testing (EURL ECVAM) has issued a Recommendation urging end-users and other stakeholders to recognise the scientific validity of non-animal-derived antibodies and to stop using animals for antibody development and production.

IMG_SANTALO

Distinció Ad studia humanitatis fovenda

El dilluns dia 14 d'octubre a les 12.00h. s'inaugurarà el curs 2019-2020 a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i LLetres, durant l'acte d'inauguració del curs es lliuraran les distincions Ad studia humanitatis fovenda, en la seva modalitat individual, al Dr. Josep Santaló del Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d’Immunologia de la UAB i membre del CEEAH, i en la seva modalitat institucional al Consorci de Normalització Lingüísitica.

IMG_Noticia_CodiBonesPractiques

Vídeo de presentació del Codi de Bones Pràctiques

Vídeo de l'acte de benvinguda dels estudiants de doctorat de primer curs, que es va fer a la Facultat de Filosofia i Lletres el 31 de gener, a les 11 h, va incloure la presentació del codi de bones pràctiques de recerca a la UAB.

IMG_V_congreso_ANCEI

V Congrès ANCEI

Es va celebrar a València els dies 17-18 de maig del 2018. Organitzat per la Junta Directiva de la Asociación Nacional de Comités de Ética de la Investigación (ANCEI). Lema del congrés: “Los Comités de Ética de la Investigación: conjugando la utilidad social de la investigación, los cambios normativos y las nuevas tecnologías”.