Al grau, màster i postgrau UAB

Grau

Mínor d’Estudis de gènere:
El Mínor d’Estudis de Gènere proporciona una formació transversal de gènere i està obert a totes les persones estudiants de grau de la UAB. Inclou les assignatures de gènere que s’ofereixen a les facultats i consta de 125 ECTS, dels quals l’estudiant n’ha de cursar 30.
Consta de dos itineraris:
Ciències socials
Arts i humanitats
Més informació


Màsters i postgraus

Màster oficial en estudi de dones, gènere i ciutadania: És un màster interuniversitari organitzat per l’Institut d’Estudis de Dones i Gènere (IIEDG) Aquest màster ofereix una formació especialitzada en estudis de dones i estudis de gènere, orientats a la professionalització i la recerca. S’ofereix una modalitat presencial i una modalitat en línia (90 ECTS). El màster consta de dues especialitats (20 ECTS cadascuna):
Dones, Treballs i Polítiques Públiques
Teoria, Crítica i cultura
. Més informació.

Màster en gènere i comunicació: Aquest màster neix amb l’objectiu d’oferir una formació crítica sobre els condicionants que afecten les identitats de gènere en el món contemporani i la comunicació.
Més informació.

Postgrau en gènere i igualtat: Aquest postgrau ofereix una formació especialitzada en gènere i igualtat en el context de problemàtiques d’interès social. Aquest postgrau és fruit de la col·laboració entre la Diputació de Barcelona, Àrea d'Igualtat i Ciutadania, Servei de Promoció de Polítiques d'Igualtat Dona-Home, Institut de Formació Política i el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la UAB.
Més nformació.

Postgrau en violència masclista: L’objectiu és la formació d’especialistes en violències masclistes des de l’àmbit social i jurídic. Aquesta formació està organitzada pel Departament de Ciència Política i Dret Públic i pel SGR consolidat Antígona: Dret i Societat en perspectiva de gènere.
Més informació.


Curs d'especialització

Curs en gènere, comunicació i Canvi social:
Forma part del Màster en Gènere i Comunicació. Més informació.

Curs en Gènere i Discurs Radiofònic i Audiovisual: Forma part del Màster en Gènere i Comunicació. Més informació.

Curs en Comunicació Política i Perspectiva de Gènere: Forma part del Màster en Gènere i Comunicació. Més informació.

Curs en Informació amb Perspectiva de Gènere i Construcció Social: Forma part del Màster en Gènere i Comunicació. Més informació.

Curs en Representació de Gènere als Mitjans Informació i publicitat: Forma part del Màster en Gènere i Comunicació. Més informació.

Curs en Comunicació Social i Economia i Perspectiva de Gènere: Forma part del Màster en Gènere i Comunicació. Més informació.

Curs en Debats Teòrics Sociojurídics: Forma part de la diplomatura en Violències Masclistes. Més informació.