A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet CampusVirtualHome Campus Virtual Facebook Escola Enginyeria Facebook Twitter Escola Enginyeria Twitter You Tube Escola Enginyeria YouTube Facebook Escola Enginyeria LinkedIn
 L'ESCOLA    ESTUDIS    FUTURS ALUMNES    INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA    EMPRESES  
 Home Escola d'Enginyeria  L'escola  Les raons per venir a l'escola d'enginyeria. 
Escola d'Enginyeria

 Enginyeries  UAB:

Un ampli ventall de possibilitats
en el camp estratègic de la indústria

 

Des de fa temps i cada vegada més ens trobem envoltats de tecnologia. Aquesta ha canviat de manera radical en pocs anys la forma en què ens comuniquem, la qual treballem, la qual socialitzem ... en definitiva la manera com entenem el món.

La societat requereix cada vegada més de professionals amb els coneixements necessaris com per mantenir, reparar, innovar o portar la següent revolució tecnològica i l'Escola d'Enginyeria de la UAB ofereix un conjunt d'estudis d'avantguarda orientats tant cap al present com  al futur.

Aquest tipus d'estudis no són senzills però si tens gust per les matemàtiques, capacitat analítica, ets autodidacta i sobretot tens passió per la tecnologia i t'agrada marcar-te reptes tens un gran futur en el sector de l'enginyeria.

La seu de l'escola està situada en un dels entorns tecnològics i industrials més importants del país amb la concentració més gran d'empreses i centres d'investigació i desenvolupament de tecnologia punta d'aquesta manera les Enginyeries UAB obren un ampli ventall de possibilitats en el camp estratègic de la indústria del nostre país. Hi ha un estret contacte de col·laboració entre l'escola, les empreses i els centres de recerca per al desenvolupament de la docència, els projectes i la investigació.

Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona