Activitats H2020

Des de l’Oficina de Projectes Internacionals de Recerca (OPIR) s’organitzen jornades per promoure la participació dels grups de recerca de la UAB en el nou programa, que ofereix l’oportunitat de desenvolupar una recerca competitiva, innovadora i d’alt nivell en l’àmbit internacional.

Activitats realitzades:

Jornada oficial de llançament del nou programa europeu Horitzó 2020
 
31/01/2014


L’Oficina de Projectes Internacionals de Recerca (OPIR) de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza la jornada oficial de llançament del Nou Programa Europeu d'Investigació i d’Innovació HORITZÓ 2020: "Recerca i Innovació a Europa: Les Universitats a l'Horitzó 2020". L'acte tindrà lloc a la Sala d'Actes del Rectorat el divendres 31 de gener de 9.30h a 14h.

La jornada comptarà amb la participació d’Octavi Quintana, de la Comissió Europea, Susana Elena-Pérez, del Joint Research Center, Carmen García Fernández, de l’European Research Council i Josep M. Martorell, Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya, per parlar del rol de les universitats en les estratègies d’especialització intel•ligent, de l’excel•lència científica i de la internacionalització.

Jornades Research Espresso
   Del 6/2 al 3/7 de 2014

En el marc de l'inici del nou programa europeu d'investigació i innovació, Horitzó 2020, iniciem un cicle de jornades per oferir als investigadors i investigadores de la UAB un punt de trobada mensual en l'àmbit de la recerca internacional que facilitarà l'intercanvi de coneixements i experiències.

Per aquest motiu, us convidem a prendre un cafè junts en els "Research Espresso" que tindran lloc el primer dijous de cada mes a les 15.30 a la Sala d'estudis de la Plaça Cívica.

Els "Research Espresso" volen ser un punt de trobada no només entre investigadors sino entre tota la comunitat universitària. Totes les sessions començaran a les 15.30h i s'organitzaran de la següent manera: durant els primers quinze minuts els assistents tindran l'oportunitat de fer networking abans de l'inici de la sessió, a continuació un convidat oferirà una xerrada d'aproximadament 30 minuts sobre un tema d'interès relacionat amb recerca internacional, finalment disposarem d'una hora per realitzar un col•loqui obert.