Presentació

Presentació

Benvolguts congressistes,

us donem la benvinguda al segon Congrés de Psicologia Sanitària i Salut Mental, que és fruit d’un il·lusionant esforç de quatre entitats professionals, científiques i de formació, coordinades per la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En aquest segon congrés es vol seguir contribuint als reptes actuals del professional de la psicologia sanitària i de la salut mental, i en especial de la nova figura del Psicòleg General Sanitari (PGS), en procés de consolidació, i la formació del qual es nodreix d’un màster universitari oficial que inclou una qualificada pràctica supervisada i acredita per a l’exercici professional en l’àmbit sanitari. Aquest congrés uneix esforços entre diferents professionals implicats en la promoció de la salut mental i en la intervenció en problemes i trastorns psicològics, alhora que és un punt de trobada per a la formació continuada i també una plataforma que contribueix al reconeixement científic i professional del/de la PGS.

El comitè organitzador us presenta una temàtica atractiva i innovadora, en el marc d’un congrés que pretén ser una cita anual d’intercanvi de coneixements científics en l’àmbit de la Psicologia Sanitària i de la Salut Mental. Esperem la vostra participació activa i aportacions.

Us hi esperem a Barcelona, a l’Auditori de L’acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut.


 

Comitè Organitzador
Barcelona, maig de 2017