Economia

Composició del fons

Els fons d’Economia, Empresa i Estadístiques es troben bàsicament a la Biblioteca de Ciències Socials i a la Biblioteca Universitària de Sabadell. Aquests fons, compartits per les dues biblioteques, estan orientats a les diferents titulacions de cadascuna d’elles.  El fons de Turisme i Direcció Hotelera està ubicat a la Biblioteca de Ciències Socials
Consulteu el  catàleg de les biblioteques UAB per localitzar els documents.

Biblioteca Universitària de Sabadell
Els  estudis que es realitzen al Campus de Sabadell són: el Grau en Comptabilitat i Finances i el Grau en Empresa i Tecnologia. Els llibres en paper sobre aquestes matèries estan  a la B.U.S. i els trobareu principalment amb topogràfics que comencen per 330 (Economia), 336 (Finances), 657 (Comptabilitat) i 681.3 (Informàtica).

Els codis legals estan agrupats a l’inici de les prestatgeries, i el seu topogràfic comença per L.

Pel que fa a les revistes, estan agrupades per matèries, i us interessaran especialment les dels següents grups: Comerç, Dret, Dret fiscal, Economia, Finances i Comptabilitat, i Informàtica.

Biblioteca de Ciències Socials
Per localitzar el fons dins de la Biblioteca de Ciències Socials consulteu la guia Organització del fons  a la Biblioteca de Ciències Socials, la de Classificació del fons o la Classificació de la Unitat d’Estadístiques.  També disposeu dels planells de la planta 0 i de la planta -2.
 
Fons digital
El fons digital el podeu consultar a través del Cercador. També podeu anar directament a les pàgines de bases de dades, i de revistes i llibres electrònics.
La Biblioteca de Ciències Socials ha elaborat també un portal web on trobareu llibres electrònics seleccionats i agrupats per matèries.
Si esteu interessats en la història econòmica dels segles XIX i XX visiteu la Biblioteca Econòmica Carandell.

La Guia de la Biblioteca de Ciències Socials us ajudarà a trobar els materials de la biblioteca i a conèixer els recursos sobre aquestes matèries.

Hi ha moltes altres guies d’ajuda que ofereix el Servei de Biblioteques de la UAB.