Antropologia

Bases de dades d'Antropologia

eHRAF world cultures
Conté col·leccions etnogràfiques que cobreixen tots els aspectes de la vida cultural i social. Permet la navegació per: cultures i ètnies de tot el món (A-Z Index, per regió, per país, per mapa), per grans matèries (Major subjects) i per documents.

Base de dades Col·lecció Sabater Pi
Conté material no publicat, com fotografies, diapositives, dibuixos, epistolari, entrevistes a diaris i revistes, treballs científics d'altres autors i especialitzats en etnografia i primatologia, fulletons i documentació personal del Dr. Sabater Pi.

Dr. Sabater Pi - Naturalista
Col·lecció digital que forma part de la Memòria digital de Catalunya del CBUC. Dóna accés al fons digitalitzat de més de 2.000 dibuixos i aquarel·les de temàtica naturalista, dues llibretes de camp, fotografies i diapositives etnogràfiques i diapositives de les primeres imatges del goril·la albí Floquet de neu. Tot el material digitalitzat prové de la Col·lecció Sabater Pi.

Psychology & behavioral sciences collection
Base de dades que dóna accés al text complet d'unes 530 revistes especialitzades en psiquiatria, psicologia, processos mentals, característiques emocionals i de conducta, antropologia i mètodes experimentals. La cobertura comença el 1965.

Humanities Full text
Base de dades bibliogràfica que recull citacions d'articles apareguts en publicacions periòdiques especialitzades en humanitats. Accés a articles a text complet publicats a partir de gener de 1995.

ÍnDICEs CSIC
Portal del CSIC que recopila i difon principalment articles d'investigació publicats en revistes científiques espanyoles. Inclou l'antiga base de dades ISOC, especialitzada en Humanitats i Ciències Socials.

JSTOR
Base de dades d'àmbit multidisciplinari que proporciona el text complet del fons retrospectiu de 117 revistes acadèmiques anglosaxones dels següents camps temàtics: antropologia, ciència política, ecologia, economia i finances, educació, estadística, estudis asiàtics i afro-americans, història, literatura, matemàtiques, població i sociologia.

ProquestSocial SciencesPremium collection
Plataforma amb nombrosos recursos de l’àmbit de les ciències socials. Conté, entre d’altres, les bases de dades de ProQuest Sociology, Sociological abstracts, PAIS i Political Science. Ofereix resums, articles de revistes, llibres, capítols de llibres i working papers. Accés al text complet de més de 1000 revistes.