Jornades d'actualització per a professorat de secundària


Curs 2015-16. XV Jornades d'Actualització Científica del Vallès Occidental. Geografia Migracions i refugiats a l'Europa actual

El Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII és un organisme del Departament d'Ensenyament amb professionals que realitzen tasques d'assessorament i de suport a la docència dels centres educatius de les localitats de Castellar del Vallès, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sant Llorenç Savall.

Els membres del Departament de Geografia que participaran a les Jornades d'Actualització Científica són en Xavier Ferrer, en Toni López Gay i n'Andreu Domingo.


Entre el 13 i 17 de juliol de 2015 curs d’actualització de Geografia Física, dirigit a professorat d’Història, Geografia i Història de l’Art: 20 hores.


Durant cinc dies, una trentena d’assistents van rebre coneixements actualitzats sobre aquells aspectes directament relacionats amb el funcionament de la Terra i el medi natural. El curs va tenir una clara vocació de geografia aplicada i es va dissenyar pensant en l’Ordenació del Territori i el punt de vista social de la Geografia de la UAB. Els continguts van anar acompanyats de propostes i exercicis pràctics i el darrer dia es va fer una sortida de camp com a síntesi de continguts que va fer bon el lema del curs: amb els peus i amb el cap! 

ICE Enllaç a la pàgina de l'Institut de Ciències de l'Educació

 

Programa ARGO Programa de transició entre la secundària i la universitat

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Geografia
Edifici B 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
+34 93 581 1527

d.geografiaarrobauab.cat

 

 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona