FAS > Formació i crèdits

Oferim cursos sobre temàtiques socials i sobre la realitat de les persones que viuen situacions d’exclusió social. Només des de la reflexió podrem construir i participar en la transFormació de les desigualtats cap a una societat més crítica i justa per a tothom.

23/10/18
Formació
Cartell per al Taller de Sexualitat i Afectivitat
Una mirada crítica a la sexualitat amb el taller de la FAS
Entre el 15 de novembre i el 4 de desembre la Fundació Autònoma Solidària realitzarà un taller amb l’objectiu de promoure una mirada crítica i reflexiva envers la sexualitat. Tindrà lloc a l’Edifici Àgora de la Plaça Cívica i comptarà amb ponències de l’Associació Drets Sexuals i Reproductius o l’Observatori contra l’Homofòbia, entre d’altres. Es podran reconèixer 2 crèdits per la participació.
23/10/18
Formació
Cartell per al Taller de Drets Humans
Fes un pas endavant i forma’t en protecció internacional i migracions
La FAS obre les inscripcions del taller de “Drets humans, migracions i asil”, que comptarà amb la participació d’entitats com CCAR, Irídia, Associació Noves Vies, Escola de Cultura de Pau de la UAB i UNRWA i, a més, està oberta a l’alumnat de la UAB, UB, UPF i UPC.
05/03/18
Formació
Taller DDHH amb reconeixement de crèdits ECTS
Obertes les inscripcions del “Taller de drets humans, migracions i asil”
La Fede acollirà una nova edició del taller sobre protecció internacional i migracions des d’una perspectiva de drets humans. Aquesta formació, coordinada per la FAS, comptarà amb entitats com Associació Ambdrets, l’Escola de Cultura i Pau, Irídia o el CCAR, entre d’altres. L’activitat podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS.
15/02/18
Formació
Cartell taller discapacitat
Discapacitat o capacitats diverses?
El servei de discapacitat de la UAB presenta una formació que s’iniciarà el 9 d’abril. Durant el taller s’abordaran temàtiques com el gènere i la discapacitat, l’accessibilitat, la salut mental i les dificultats d’aprenentatge amb les que treballa habitualment el PIUNE al Campus. L’activitat està reconeguda amb 2 crèdits ECTS
© 2020 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats