FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
15/10/18
FAS
IMG20170130_ofertafeina
Obertes 4 places en el marc del Pla de Garantia Juvenil
En el marc del Programa de Garantia Juvenil, la FAS té previst incorporar 4 persones en el seu equip que durant 6 mesos faran unes pràctiques remunerades.
15/10/18
Discapacitat
IMG20170130_ofertafeina
Plaça de tècnica prospectora d’empreses - UABImpuls
La persona seleccionada col·laborarà en la gestió i l’execució del Programa UABImpuls per a la inserció laboral de l’alumnat amb discapacitat i d’altres col·lectius en risc d’exclusió de la UAB.
03/09/18
FAS
Plaça tècnica cooperació
Què en saps de la FAS?
Acceptes el repte de demostrar tot el que saps de la Fundació Autònoma Solidària? L'equip de la FAS ha preparat un test amb 10 preguntes que suposen un repte per tots aquells i aquelles que coneixeu la FAS i seguiu la seva trajectòria. T'atreveixes...?
20/07/18
FAS
Plaça tècnica cooperació
Publicades les ofertes de pràctiques extracurriculars per a estudiants
La FAS oferta un total de 30 places per a l’estudiantat de la UAB que tingui interès en fer pràctiques extracurriculars durant el curs 2018-2019. Aquestes places estan vinculades a les àrees de voluntariat, cooperació, discapacitat i comunicació i romandran obertes fins la primera setmana de setembre.
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats