La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
16/11/2018
Salut
Prova ràpida del VIH
La UAB prepara la Setmana de la Prova Ràpida del VIH i l’Hepatitis
El 20 i 21 de novembre podràs fer-te les proves ràpides del VIH i la sífilis al Centre de Recursos. A més, en el marc del Dia Mundial de la Sida, apunta’t a les activitats del Programa de Salut de la FAS per aprendre i conscienciar-te sobre el VIH. 
08/11/2018
Cooperació
Cartell promocional del Cicle de Cinema Documental 'No direction home'
‘No direction home’ torna a la Sala Cinema de la UAB
El documental ‘Fuocoammare’ serà el primer film de la segona edició del Cicle de cinema documental sobre refugi, migracions i drets humans. En l’edició d’enguany s’emetran un total de quatre pel·lícules i comptaran, com és habitual, amb un debat posterior a la projecció.
05/11/2018
Cooperació
Imatge de refugiats per a l'exposició d'ACNUR
Has fugit alguna vegada d’un bombardeig?
Des del 13 fins al 30 de novembre posa’t en la pell d’una persona refugiada a través de la realitat virtual. L’exposició interactiva “No dejes a nadie atras: el asilo y la Agenda 2030”, organitzada pel Comitè espanyol d’ACNUR, estarà en dues ubicacions: una a l’esplanada davant de la Facultat de Dret i, l’altra, a la Sala del Teatre de 10h a 17h de dilluns a divendres.
23/10/2018
Formació
Cartell per al Taller de Drets Humans
Fes un pas endavant i forma’t en protecció internacional i migracions
La FAS obre les inscripcions del taller de “Drets humans, migracions i asil”, que comptarà amb la participació d’entitats com CCAR, Irídia, Associació Noves Vies, Escola de Cultura de Pau de la UAB i UNRWA i, a més, està oberta a l’alumnat de la UAB, UB, UPF i UPC.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats