La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
27/11/2018
Voluntariat
Imatge de la Cursa de la UAB 2018
Voluntariat contra el càncer
La Cursa de la UAB, que dona suport a La Marató de TV3, celebrarà la setena edició el proper 16 de desembre. Aquest any els diners aniran destinats a la investigació sobre el càncer. Col·labora-hi fent un voluntariat a través de la FAS en tasques d’organització i administració.
04/12/2018
Discapacitat
Decàleg Inclusiu
Decàleg del comunicador per acabar amb els estereotips a través de les paraules
El projecte ha estat realitzat per exalumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació a través de l'assignatura optativa "Comunicació i Cooperació pel Desenvolupament" i ha estat premiat per la Fundació Autònoma Solidària.
27/11/2018
Voluntariat
Cartell Nostrum 2018
Torna el Nostrum!
El proper dissabte 1 de desembre, totes les persones que fan possible la FAS es reuneixen en una jornada lúdica de coneixença i de formació. La trobada comptarà amb diferents tallers formatius sobre gènere, interculturalitat i dinàmiques participatives, i finalitzarà amb un dinar col·laboratiu on es premiaran els millors plats. 
08/11/2018
Cooperació
Cartell promocional del Cicle de Cinema Documental 'No direction home'
‘No direction home’ torna a la Sala Cinema de la UAB
El documental ‘Fuocoammare’ serà el primer film de la segona edició del Cicle de cinema documental sobre refugi, migracions i drets humans. En l’edició d’enguany s’emetran un total de quatre pel·lícules i comptaran, com és habitual, amb un debat posterior a la projecció.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats