La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
14/01/2019
Voluntariat
Imatge d'acompanyament per a la notícia de les Fires voluntariat Justícia
Voluntaris de Justícia participen a les Fires de Nadal del centres penitenciaris
El passat 7 de gener persones voluntàries del programa de Justícia de la Fundació Autònoma Solidària van assistir a la Fira de Reis del Quatre Camins i a la Fira d’Entitats del Centre Penitenciari de Dones. Els voluntaris van estar amb les famílies dels interns dels centres, on es van fer diverses activitats.
08/01/2019
Cooperació
Projecte del Fons de Solidaritat
Publicades les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB
La FAS publica les bases reguladores de la Convocatòria XXXVI, adreçada a membres del PDI i PAS; i de la Convocatòria E2018-2019, dirigida a estudiants de postgrau, màster i doctorat. El Fons promou accions de Cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’Educació per al la Justícia Global a la UAB. 
17/12/2018
Voluntariat
La FAS formarà part de la Taula de Participació Social
El programa de Justícia entra a formar part de la comissió permanent de la Taula de Participació Social
La FAS ha estat seleccionada per format part de la comissió permanent de la Taula de Participació Social, l’òrgan consultiu en l’àmbit penal i penitenciari de la Generalitat de Catalunya que té la finalitat de coordinar la participació ciutadana. La FAS hi formarà part fins el 2021.
04/12/2018
Discapacitat
Decàleg Inclusiu
Decàleg del comunicador per acabar amb els estereotips a través de les paraules
El projecte ha estat realitzat per exalumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació a través de l'assignatura optativa "Comunicació i Cooperació pel Desenvolupament" i ha estat premiat per la Fundació Autònoma Solidària.
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats